Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: Scandal cu împuşcături între distribuitorii de droguri şi rudele consumatorilor

PRAHOVA: Scandal cu împuşcături între distribuitorii de droguri şi rudele consumatorilor 

politia mascati

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Ploieşti au destructurat o grupare infracţională implicată în trafic de droguri de risc. Două persoane au fost reţinute, iar faţă de 12 consumatori a fost începută urmărirea penală.

Poliţiştii efectuează cercetări în acest caz încă din luna martie. Oamenii legii au stabilit că membrii grupării infracţionale acţionau cu preponderenţă în municipiul Ploieşti, fiind condusă de un bărbat de 30 de ani, ajutat în activitatea de distribuţie de un alt ploieştean, în vârstă de 32 de ani.

„La data de 8 iulie a.c., a avut loc un conflict între cei doi bărbaţi şi rudele unor consumatori de droguri, în zona de nord a municipiului Ploieşti, în care bărbatul de 30 de ani a tras mai multe focuri de armă, cu un pistol deţinut ilegal, după care a fugit de la locul incidentului”, informează IPJ Prahova.

Ulterior, liderul grupării a fost depistat şi condus la sediul DIICOT pentru continuarea cercetărilor, fiind dispusă reţinerea celor doi bărbaţi. de asemenea, a fost începută urmărirea penală faţă de 12 consumatori.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii B.C.C.O. Ploieşti, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T., sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc, deţinere de droguri pentru consum, tentativă la omor calificat, deţinerea unei arme letale, fără drept şi uz de armă fără drept.

Adaugă un Comentariu

*