Știri, Muntenia-Sud, România|joi, noiembrie 14, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: Seria a treia de percheziții! Hoții de produse petroliere sunt săltați unul câte unul

PRAHOVA: Seria a treia de percheziții! Hoții de produse petroliere sunt săltați unul câte unul 

perchezitii prahova

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigarea Fraudelor şi Secţiilor de Poliţie Rurală Blejoi şi Cocorăştii Colţ din cadrul IPJ Prahova au efectuat astăzi șapte percheziţii domiciliare, în Ploieşti şi comuna Bărcăneşti, la locuinţele unor persoane bănuite că ar avea legături cu membrii unei grupări infracţionale specializată în furturi de produse petroliere din conductele magistrale şi braconaj cinegetic, care acţiona în judeţul Prahova şi în judeţele limitrofe.

„Acţiunea are loc în continuarea cercetărilor într-un dosar penal, în care au mai fost efectuate 15 percheziţii, la data de 30 iulie, şi 10 percheziţii, la data de 6 august. Din cercetări, a rezultat faptul că trei dintre persoanele bănuite ar fi comis şi un furt dintr-o societate comercială din judeţul Prahova.

Poliţiştii urmăresc descoperirea de bunuri susceptibile a proveni din săvârşirea acestor infracţiuni şi de obiecte folosite la comiterea faptelor. Prejudiciul creat prin activitatea infracţională, estimat până în prezent, este de 110.000 de lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

Reamintim faptul că, la data de 30 iulie, poliţiştii prahoveni au efectuat 15 percheziţii domiciliare (13 în comunele Bărcăneşti, Brazi şi Sângeru, judeţul Prahova şi două în judeţul Ilfov), în urma cărora s-au ridicat 3.000 de litri de produse petroliere, instrumente de braconat, produse din carne şi s-a dispus sechestru asigurător asupra a două autoutilitare.

De asemenea, pe 6 august, s-au efectuat alte 10 percheziţii domiciliare, în comunele Brazi, Bărcăneşti şi Tinosu, judeţul Prahova şi în judeţul Ialomiţa, iar din imobilele perchiziţionate au fost ridicate 14 telefoane mobile, 3 aparate tip flex, o autofiletantă, o rindea electrică, un binoclu, precum şi instrumente de braconat.

Adaugă un Comentariu

*