Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 15, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: „Sport pentru viaţă”, eveniment caritabil în comuna Cornu, pentru salvarea unei adolescente

PRAHOVA: „Sport pentru viaţă”, eveniment caritabil în comuna Cornu, pentru salvarea unei adolescente 

bianca - comuna cornu

Duminică – 21 decembrie, în comuna Cornu, judeţul Prahova, se va desfăşura, începând cu ora 12:00, evenimentul sportiv-caritabil „Sport pentru viaţă”.  Iniţiatorii doresc să strângă fonduri pentru a ajuta o tânără din comună să suporte costurile operaţiei de transplant medular.

Practic, la intrarea în Sala de Sport, spectatorii şi sportivii sunt invitaţi să depună, în urna special amenajată, o sumă de bani, în măsura posibilităţilor fiecăruia.

Programul evenimentului va cuprinde: competiţie locală de fotbal pe cartiere, demonstraţii de karate şi de dans modern cu sportivii ACS KOKKI din Cornu, tenis de masă şi un meci de fotbal al veteranilor din Cornu (Old Boys Cornu).

Ichim Bianca Alexandra este o tânără plină de viață, deşi a aflat, la cei 16 ani ai săi, că suferă de o formă rară de cancer: LIMFOM HODGKIN cu celularitate mixtă. Din păcate părinții adolescentei nu au posibilităţi financiare și abia dacă o pot duce la București pentru tratament, iar cumpărarea medicamentelor necesare devine din ce în ce mai greu de realizat. Singura șansă a acestei fete este un tratament medicamentos cu citostatice, urmat de un transplant medular de la un donator compatibil. Această operație se poate realiza într-o clinică specializată din Italia, costul tratamentului depăşind 100.000 de euro.

Progresele în diagnosticul şi tratamentul limfomului Hodgkin au oferit persoanelor cu acest diagnostic şansa unei recuperări complete iar prognosticul continuă să se îmbunătăţească pentru persoanele care suferă de această maladie.

Viața acestui copil depinde de tine! Prietenii și familia îi sunt aproape. Poți face şi tu acelaşi lucru, donând bani în contul: RO39BRDE300SV94002743000 – Ichim Madalina.

Adaugă un Comentariu

*