Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 10, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: Turişti înşelaţi la Sinaia! Administratorul firmei a intrat pe mâna oamenilor legii

PRAHOVA: Turişti înşelaţi la Sinaia! Administratorul firmei a intrat pe mâna oamenilor legii 

Foto: www.pressalert.ro

Poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul IPJ Prahova au reţinut un bărbat, de 47 de ani, din Sinaia, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

„În fapt, din cercetări a reieşit că, în perioada noiembrie 2013 – august 2014, în calitate de administrator al unei firme de turism, ar fi indus în eroare mai multe persoane, cu ocazia încheierii şi derulării unor contracte de furnizare a serviciilor turistice. De asemenea, acesta ar fi consemnat în facturile şi chitanţele emise aspecte nereale, referitoare la plata serviciilor contractate”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

Prejudiciul estimat până în prezent este de 40.906 lei. Bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată, care a dispus faţă de acesta măsura controlului judiciar. Cercetările continuă, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului și recuperării prejudiciului cauzat.

Adaugă un Comentariu

*