Știri, Muntenia-Sud, România|marți, noiembrie 24, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PRAHOVA: Un muncitor în construcţii a decedat şi altul este rănit grav, după ce au căzut cu o schelă!

PRAHOVA: Un muncitor în construcţii a decedat şi altul este rănit grav, după ce au căzut cu o schelă! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: smurd.ro)

Un muncitor în vârstă de 36 de ani, care lucra pentru Primăria Breaza, pe şantierul deschis pentru renovarea şi modernizarea Centrul Cultural, a decedat, după ce a căzut de la 6 metri înălţime, cu tot cu schelă. Un coleg care se afla pe aceeaşi platformă a fost preluat de echipajul SMURD sosit la faţa locului şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Ploieşti. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, prezintă traumatisme multiple.

Un alt eveniment tragic s-a consumat, în această dimineaţă, în municipiul Ploieşti. O femeie în vârstă de 60 de ani, a decedat după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc de locuinţe de pe Bulevardul Republicii. Momentan, nu s-a stabilit dacă a fost accident sau sinucidere.

Răspuns la PRAHOVA: Un muncitor în construcţii a decedat şi altul este rănit grav, după ce au căzut cu o schelă!

  1. dinut

    imimpare rau doamna RACEANU ca doar publicati fara comentarii , dar in cazuri politice va intreceti in comentarii ,,, asta nu inseamna oare LASITATE !!!

     

Adaugă un Comentariu

*