Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PRAHOVA: Vezi aici care sunt dedesubturile eşecului DNA în dosarul Mircea Cosma

PRAHOVA: Vezi aici care sunt dedesubturile eşecului DNA în dosarul Mircea Cosma 

Foto: incomod.ph

Potrivit unor documente detinute de Lumeajustitiei.ro, reiese ca cele doua contracte de lucrari care fac obiectul anchetei televizate a DNA nu sunt semnate de Mircea Cosma, cum s-a lasat sa se creada, ci de vicepresedintele CJ Prahova din 2012, Mircea Rosca, presedinte al PNL Prahova, in prezent deputat PNL.

Mircea Cosma, care se afla la al treilea mandat de presedinte al Consiliului Judetean Prahova, si al fiului acestuia, deputatul Vlad Cosma, sunt acuzati de trafic de influenta constand potrivit procurorilor DNA in faptul ca ar fi primit 4,4 milioane lei pentru ca sa faciliteze unor firme obtinerea unor contracte de la CJ Prahova.

Din contractul detinut de Lumeajustitiei.ro, mai rezulta un aspect: se sustine de catre acuzare ca familia Cosma – tata si fiu – ar fi primit 4,4 milioane lei ca urmare a traficului de influenta, dar valoarea fara TVA a contractului in cauza incheiat intre CJ Prahova si SC Star T&D SRL, la 19.04.2012. pentru modernizarea drumului dintre localitatile Buda si Nedelea, este de 5,9 milioane lei. Este greu de crezut ca la 5,9 milioane lei intrate intr-o firma dintr-un contract, poti scoate 4,4 ca sa le dai spaga…

Adaugă un Comentariu

*