Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 23, 2020
Sunteți Aici Home » SĂNĂTATE » PRECIZARE: Cardul de sănătate, obligatoriu de la 1 februarie, dar vom avea trei luni de tranziţie

PRECIZARE: Cardul de sănătate, obligatoriu de la 1 februarie, dar vom avea trei luni de tranziţie 

Foto: Realitatea TV

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate le recomandă celor care nu au intrat în posesia cardului să nu se grăbească la sediile instituţiilor, chiar dacă termenul de intrare în vigoare este 1 februarie, timp de trei luni va fi o perioadă de tranziţie, în care serviciile medicale sunt garantate.

CNAS va comunica dacă aceste carduri nedistribuite vor trebui ridicate de la casele judeţene sau de la cabinetele medicilor de familie. Autorităţile au în prezent discuţii cu reprezentanţii acestora, în acest sens.

Cei care au primit cardurile de sănătate cu date personale incorecte, cei care le-au pierdut sau distrus, or li s-au furat, pot solicita eliberarea unui nou document pe baza unei cereri şi a unei declaraţii pe proprie răspundere. La nivel naţional, aproximativ un milion de carduri de sănătate nu au fost distribuite.

Sursa: Prompt Media

Răspuns la PRECIZARE: Cardul de sănătate, obligatoriu de la 1 februarie, dar vom avea trei luni de tranziţie

  1. lora

    Niciodata nu o sa ridic arma lui satan prin numerotare.Prefer durerea si chiar umilirea decat cardul.Atunci nu vreau sa mai platesc dari catre sanatate luna de luna daca nu am acel card.Sunt liber deci exist.

     

Adaugă un Comentariu

*