Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » PREMIERĂ: Complexul Turistic de Natație Târgovişte a găzduit primele meciuri de polo

PREMIERĂ: Complexul Turistic de Natație Târgovişte a găzduit primele meciuri de polo 

?????????????

La sfârșitul săptămânii trecute, au avut loc primele meciuri de polo la Târgoviște. Complexul Turistic de Natație a fost gazda unei spectaculoase demonstrații cu privire la un sport care nu a lipsit niciodată de la Jocurile Olimpice. Invitatul special al evenimentului a fost Vlad Hagiu, antrenorul-coordonator al loturilor naționale ale României la polo feminin și golgeterul all-time al naționalei României. Fostul mare poloist a urmărit din tribună toate meciurile desfășurate în bazinul târgoviștean, alături de Cristian Stan (primarul Târgoviștei) și Eugen Pătrașcu (directorul Complexului Turistic de Natație).

Demonstrația a început cu meciul de masters dintre Palestra București – Corona Brașov (11-6), apoi a continuat cu jocul de fete dintre Rapid București – Selecționata Bucureștiului (10-7) și s-a încheiat cu duelul juniorilor dintre Triumf București – Rapid București (13-7). Toţi cei prezenți în tribune au savurat din plin spectacolul din apă și au rămas cu toții impresionați de cele văzute la bazinul olimpic din Târgoviște. Sensibilizat de complex a rămas și Dragoș Oprea, coordonatorul secției de polo de la Palestra București.

“Această bază este indiscutabil una dintre cele mai frumoase din țară. A fost o demonstrație reușită din toate punctele de vedere. Organizarea, curățenia și promptitudinea personalului m-au impresionat din plin. Această bază trebuie să găzduiască numeroase meciuri de polo de acum înainte. Vom cere și Federației Române de Polo să ofere Târgoviștei câteva competiții oficiale anul viitor. Mi-aș dori enorm ca Primăria Târgoviște să investească în polo și să înființeze secția de polo la CSM Târgoviște”, ne-a declarat Dragoș Oprea.

Demonstrația găzduită de Complexul Turistic de Natație a fost o premieră pentru orașul Târgoviște.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*