Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 12, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » PREMIERĂ: „Mofturile lui Nenea Iancu”, la Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte

PREMIERĂ: „Mofturile lui Nenea Iancu”, la Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte 

teatrul tony bulandra

Duminică, 9 aprilie, de la ora 19:00, Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte vine în faţa publicului cu o premieră: „Mofturile lui Nenea Iancu”, un spectacol de MC Ranin, bazat pe texte cunoscute încă din școala primară, care educă și amuză deopotrivă, cu personaje incredibil de actuale. Ele își savurează parcă propriile „rateuri”, pentru care așteaptă o urmă de compătimire și implicitul efect comic. Pe scurt, le place să facă spectacol! Mofturi, dom’le!

În distribuția spectacolului îi veți regăsi, cu mic cu mare, aproape pe toți actorii Teatrului Tony Bulandra, și angajați și colaboratori permanenți: Delia Lazăr, Ioana Farcaș, Antonia Ionescu, Maria Nicola, Ana Maria Cucută, Camelia Varga, Monalisa Toncu, Corneliu Jipa, Ștefan Ștefănescu, Mircea Silaghi, Radu Câmpean, Cristian Olaru, Alexandru Năstase.

Viziunea asupra spectacolului este cea a unui carusel de întâmplări, de obiecte, de tipologii, de dorințe, de situații, de muchii de situație – specific caragialiene, acolo unde totul este tragic, dar nimic atât de tragic încât să nu poată fi privit cu ironie.

Tristețile nu-și au locul, atunci când privești cu detașare amuzată noianul de întâmplări care se sublimează într-un hohot de râs. La finalul zilei, ai mai trăit o zi și ce ar fi însemnat ea, fără niscaiva mofturi?!

Adaugă un Comentariu

*