Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PREMISĂ: I-a fost Marin Antonescu, vicepreşedintele CJ Dâmboviţa, şef lui Traian Băsescu la Securitate?

PREMISĂ: I-a fost Marin Antonescu, vicepreşedintele CJ Dâmboviţa, şef lui Traian Băsescu la Securitate? 

marin antonescu CJD 2

Începe, încet-încet, să se facă lumină în cazul apartenenței lui Traian Basescu la fosta Securitate, ba mai mult, există premisa aflării celui care i-a fost sef în fostele structuri secrete. Potrivit afirmaţiilor ziaristului Alexandru Căutiş, cineva i-a şoptit, la un meci de fotbal, numele celui care i-a fost superior lui Traian Basescu.

Dacă ne luăm un pic după o minimă logică, decodificând mesajul potrivit căruia numele şefului pe linie de Securitate al lui Băsescu începe cu litera A, că a fost prefect într-un judeţ, că a primit şi un post de europarlamentar, ne ducem cu gândul la similitudini dambovitene în acest caz.

Îl avem şi noi pe Marin Antonescu, care a lucrat în structurile secrete înainte de 1989, a fost prefect de Dâmbovita, a activat în PDL, partidul de suflet al lui Traian Basescu, şi, ca o curiozitate, fiica acestuia, Oana Antonescu, a fost europarlamentar. Suntem curioşi dacă aceasta este dezlegarea enigmei lansată de Alexandru Căutiş.

Răspuns la PREMISĂ: I-a fost Marin Antonescu, vicepreşedintele CJ Dâmboviţa, şef lui Traian Băsescu la Securitate?

 1. moshu49

  o ciorbă reîncălzită, s-a spus, s-a scris, s-a clarificat. punct!
  şi apoi, de ce… „ne ducem cu gîndul” şi nu vă duceţi cu fapta la „securistul cel bun” (Antonescu a zis’o!) să vă zică el, „verde crud”?
  că n-a trecut o lună de la „Avem nevoie de normalitate!” (18 sept) şi aştept fapte.
  a propos: o mai vinde tractoare, Nea Marin? 😉

   

Adaugă un Comentariu

*