Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 2, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » PREMIU: Liviu Cheloiu, de la Teatrul Tony Bulandra Târgovişte, din nou „Cel mai bun actor”!

PREMIU: Liviu Cheloiu, de la Teatrul Tony Bulandra Târgovişte, din nou „Cel mai bun actor”! 

Sursa foto: radioromaniacultural.ro

Liviu Cheloiu, de la Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte, a câştigat, la Festivalul Internaţional de Teatru Independent de Comedie Comic7B de la Buzău, premiul „Cel mai bun actor”, după ce anul trecut a obţinut acelaşi titlu la Bucureşti, în cadrul Fest(in) pe Bulevard, organizat de Teatrul Nottara. La Buzău, şeful departamentului artistic al Teatrului Tony Bulandra din Târgovişte a jucat spectacolul „Șase din 49″, alături de Dana Voicu, care a primit, la rândul ei, premiul pentru „Cea mai bună actriță”. Un cuplu scenic inspirat!

„Liviu Cheloiu este un actor cu multiple posibilități scenice. În comedie își folosește mobilitatea feței pentru a genera expresii copilărești nedumerite, haioase, poznașe, care stârnesc compasiune, în dramă sau tragedie își pune în valoare statura, puterea glasului și capacitatea de a reda un autentic zbucium interior”, se ar ată într-un comunicat remis de Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte.

Povestea spectacolului „Șase din 49″
Ce i se poate întâmpla unui cuplu de oameni simpli, atunci când este pus în fața unui bilet câștigător la loto, care valorează 10 milioane de euro? Cei doi, soț și soție, părinți a doi copii adolescenți, evoluează de la bucurie frenetică și imaginație bolnavă, până la frica paralizantă sau paranoia avansată. Toate hibele mai vechi sau mai noi ale relație lor ies încet, încet la iveală, într-o cavalcadă când comică, când tragi-comică care culminează cu un gest extrem.

Adaugă un Comentariu

*