Știri, Muntenia-Sud, România|luni, august 10, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Preotul de la Gheboaia, soţia şi fiica lor, striviţi în Dacia cu care se întorceau acasă

Preotul de la Gheboaia, soţia şi fiica lor, striviţi în Dacia cu care se întorceau acasă 

Trecătorii care erau în acestă seară, în jurul orei 19:30, pe Bulevardul IC Brătianu, s-au închinat când au văzut un BMW negru gonind nebuneşte în direcţia Micro XI.

Nici măcar în dreptul trecerii de pietoni de la Dealu Mare nu a redus viteza. A urcat pe calea ferată care iese din curtea UPET şi în următoarele fracţiuni de secundă s-a produs tragedia.

Maşina a fost lansată precum un avion, după care s-a prăbuşit peste o Dacia, care virase spre Cartierul CFR.

Cei trei ocupanţi ai autoturismului – preotul Nicolae Nicolae de la Gheboaia, soţia şi fiica lor de 15 ani – au murit pe loc, fiind striviţi în Dacia.

Se pare că vinovat de producerea accidentului este preotul Cergan Florin, de la Lăculeţe

Se pare că la volanul BMW-ului se afla tot un preot. În maşină mai erau o femei şi un alt bărbat. Cei trei au fost duşi la Spitalul Judeţean pentru recoltarea de probe biologice. Poliţia face cercetări să afle cine a fost la volan.

Se încearcă să se acrediteze ideea că la volan era tânăra de 23 de ani, deşi există mai mulţi martori care spun că şofa un bărbat. Cert este că doar femeia nu era sub influenţa băuturilor alcoolice, astfel că se înţelege de ce se lansează această ipoteză.

Toată lumea spune că la volan ar fi fost preotul Florin Cergan de la Lăculeţe – comuna Glodeni, fiul unei judecătoare de la Curtea de Apel Bucureşti.

10 Răspunsuri la Preotul de la Gheboaia, soţia şi fiica lor, striviţi în Dacia cu care se întorceau acasă

 1. Lili

  Dumnezeu sa-i ierte!

   
  • incomod

   Să aprindem o lumânare pentru sufletele lor! Dumnezeu să-i ierte!

    
 2. LGrigore

  Dumnezeu sa-i ierte si sa-i aseze intr-un loc luminat!

   
 3. Irina

  Aşa ceva ţi-e greu să crezi şi când vezi în filme… Dumnezeu să-i odihnească în pace! Iar vinovatului să-i dea mintea cea de pe urmă şi să nu mai încerce să muşamalizeze cazul. Să-şi asume răspunderea pentru ceea ce a făcut, să nu mai încerce să plaseze responsabilitatea asupra altei persoane…

   
 4. George

  Pacat de pr. Nicolae, un om cum rar intalnesti.Priviti doar fata lui.Cat despre vinovat sunt sigur ca pr Cergan era la volan. Il cunosc de mic si mamica a avut mereu grija sa-l scoata din toate belelele. Nu m-ar mira ca si acum sa se intample la fel. Influenta si bani fac minuni, cumparam si sfintenia si ingropam sfintii.

   
  • Silvia

   De unde sti tu ca o sal scoata mamica din belele? si bravo lui daca a avut mama destepta si a ajuns ce a ajuns. mai bine vedeti de voi si lasatil in pace ca si asa ii pare rau si regreta tot cea fqt.Putea sa i se intample oricui.nu ca e el preot si proeti sunt tot oameni! mai bine vedeti de treaba vostra si nul mai acuzati ca nati fost voi acolo sa vedeti ce sa inatmplat sau sa va puneti in locul lui sa vedeti cum se simte.!

    
 5. ela

  george nu mai comenta dak nu stii.taci in plm de bou

   
  • eu

   fiinta cretina,tu sa taci din gura!ce importanta are ca dobitocul regreta!a omorat trei persoane!sper sa sfarseasca la fel!bine a spus „asher”!cum era sa fi fost in locul baiatului?!cum era sa faci parte din familia preotului!?

    
 6. ela

  nu mai vb in numele altora dak nu stiti oameni buni…e vina lui si isi asuma responsabilitatea nu st noi cei kre sa i judecam…vedeti-va de treaba voastra…

   
 7. asher

  aici nu e pe ce a simtit sau nu….aici e ceva concret:3morti,1baietel a ramas fara familie!asa spuneai si dak erai in locul baietelului?

   

Adaugă un Comentariu

*