Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, februarie 28, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » PREȘEDINTELE TSD DÂMBOVIȚA, CORNELIU ȘTEFAN, ȘI ȘAPTE MEMBRII DIN BIROUL DE CONDUCERE ȘI-AU DAT DEMISIA

PREȘEDINTELE TSD DÂMBOVIȚA, CORNELIU ȘTEFAN, ȘI ȘAPTE MEMBRII DIN BIROUL DE CONDUCERE ȘI-AU DAT DEMISIA 

corneliu stefan

Organizația PSD Dâmbovița clocotește! Oamenii vechi ai partidului se văd dați la o parte, înlăturați pur și simplu de demnitarii descălecați în județ odată cu alegerile parlamentare.

Corneliu Ștefan – președintele Tineretului Social Democrat și-a dat astăzi demisia, nemulțumit fiind de jocurile de culise pe seama alegerilor din Organizație.

Gestul președintelui TSD a fost susținut de șapte membri ai biroului de conducere TSD Dâmbovița, care și-au înaintat de asemenea demisia.

Corneliu Ștefan și-a arătat nemulțumirea și vizavi de deputatul Stanciu Zisu, care îi amenință pe tinerii social-democrați din zona Moreni că îi lasă fără funcții dacă nu votează candidatul propus de el pentru șefia TSD Dâmbovița.

2 Răspunsuri la PREȘEDINTELE TSD DÂMBOVIȚA, CORNELIU ȘTEFAN, ȘI ȘAPTE MEMBRII DIN BIROUL DE CONDUCERE ȘI-AU DAT DEMISIA

 1. Gaby

  gata:) s-a terminat luna de miere!? :)

   
 2. misu

  Au inebunit cu toti. Acum toata lumea are nevoie de liniste si ei stau de cearta si demisii. Fratilor strangeti-va la o masa si hotarati ceva bun si pentru voi si pentru judetul asta care oricum e la pamant.
  Seriosi sa fim acum de bine de rau Cornel ooricand putea organiza ceva pentru tineri. Asta de la Moreni am inteles ca e vai mama lui. Dar daca asa vrea sefu’

   

Adaugă un Comentariu

*