Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 28, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PREVIZIUNE: Satan va fi cel mai inspirat analist, economist şi politician!

PREVIZIUNE: Satan va fi cel mai inspirat analist, economist şi politician! 

Georgeta Florea - prezicătoare Drajna de Sus

Georgeta Florea, prezicătoarea din Drajna de Sus, judeţul Prahova, cea care comunică cu un înger de lumină şi coroană, a scris, după dictarea acestuia, peste 30 de cărţi. În toate lucrările sale, oamenii primesc sfaturi, sunt povăţuiţi cum să acţioneze, cum să se comporte în aceste timpuri deosebit de tulburi şi nesigure. De asemenea, entitatea spirituală îi dezvăluie Georgetei Florea apariţia unor evenimente viitoare din România şi din lume.

În cartea „România de Mâine”, apărută în 2006, Georgeta Florea a scris că „istoria românilor este un nesfârşit cataclism intersectat de izbânzi eroice care n-au condus niciodată la longevizarea stării de linişte şi pace ce a fost rânduită de pământeni în folosul evoluţiei constructive şi creative cu care a fost înzestrat poporul român de către Divinitate”.

Îngerul i-a comunicat pământencei Georgeta Florea, în urmă cu 10 ani, că „Valea Plângerii” din Israel se va muta în România. Totuşi, poporul român nu va fi uitat de Dumnezeu, urmând ca, după suferinţă şi după curăţirea pământului, să urmeze „o binecuvântare divină. Românii vor fi un popor al luminii şi vor cunoaşte adevărul despre nemurirea sufletului şi despre Divinitatea Supremă”. Conform celor comunicate de îngerul de lumină şi coroană Georgetei Florea, România este o ţară aleasă de Dumnezeu.

„Românii nu au ezitat să-şi dea viaţa atunci când ţara se afla în pericol. Poporul român a dat cele mai multe jertfe şi sacrificii pentru ca ţara să nu fie cotropită de spiritele malefice. A fost o invazie de spirite malefice pentru că ţara ta are o importanţă incontestabilă pentru întreaga lume.

Poporul Român a fost ocrotit de Mâna Divină a Tatălui Ceresc. Ţara ta a plătit despăgubiri de război şi când a fost bogată, şi când a fost săracă. Ţara ta a dat ajutor evreilor şi mai multor ţări.  Au fost şi sunt reţele malefice şi crize politice, economice manevrate de diferite guverne ce au impus ca o anumită persoană să guverneze. Acest fapt a făcut ca istoria neamului românesc să fie plină de nelinişti şi răutăţi dar şi de experienţe eroice.

Peste poporul român au venit romanii, barbarii, au venit turcii, au năvălit vecinii, apoi au venit nemţii, ruşii care au dăruit sistemul popular, socialist şi comunist ţării tale. Românii numai s-au apărat, ei nu au scos sabia să cucerească cum au făcut celelalte popoare. Românii au fost sacrificaţi pentru a apăra ţara. Poporului român i s-a impus o adormire. Maleficitatea a lucrat şi înainte şi lucrează şi astăzi cu sârg”.

Mai află Georgeta Florea de la înger şi că, în curând, se va dezlănţui marele război dintre bine şi rău.

„Musulmanii se vor porni împotriva religiei creştine. Catolicismul se va degrada lent, iar ortodoxia va fi şi ea ameninţată, dar se va ridica după 7 ani şi, fiind credinţa originală a creştinismului, va rezista tuturor atacurilor, fiind ajutată de Enităţi Divine.

În curând vor fi frământări religioase în toate statele lumii, economia va fi afectată şi multe state de pe Terra vor cunoaşte o degradare a relaţiilor diplomatice. Va lua amploare mafia americană. Abilă, va conduce lumea după bunul ei plac”.

I se mai comunică Georgetei Florea, în 2006, despre criza economică care va bântui ţara şi lumea, despre declanşarea războiului din Orient, despre mişcări de stradă, cataclisme şi lovituri de stat. Mulţi dintre copiii ce se vor naşte vor avea particula cristalului şi vor fi cei ce vor anihila Antihristul.

„Satan va fi cel mai inspirat economist, analist şi politician. El va apare în ţările în care acum este linişte. Antihristul se va instala în Elveţia”…

Adaugă un Comentariu

*