Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, decembrie 4, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PREVIZIUNI: 2016 va fi un an chinuitor, cu boli, foc şi accidente cumplite

PREVIZIUNI: 2016 va fi un an chinuitor, cu boli, foc şi accidente cumplite 

georgeta florea ok

Prezicătoarea Georgeta Florea din Drajna de Sus, judeţul Prahova, ne sfătuieşte să fim tari şi cu credinţă în Dumnezeu. Anul 2016 va fi unul extrem de dificil pentru întreaga omenire şi, în mod special, pentru noi, românii. Va fi un an plin de neprevăzut, de nenorociri, de tensiune.

Din comunicările sale cu entităţile superioare, Georgeta Florea a aflat că Europa va fi asaltată în continuare de musulmani, că atacurile teroriste nu vor înceta, ba mai mult, în 2016, va începe un război nimicitor care va semăna multă durere.

„Ruşii şi americanii vor ajunge să se lupte între ei. Noi, românii, vom avea mult de suferit din această pricină. Vor muri oameni pe capete. Va fi foc în aproape toate localităţile ţării. Foc care va cădea din cer, foc care se va lua de la soare. Din focurile acelea, în anumite locuri, va apărea diavolul. Nimic nu poate opri această mânie. Trebuie doar să ne rugăm neîncetat, să fim drepţi. Cel care va înfăptui ceva pentru Dumnezeu va mai avea o şansă, va fi ajutat în anumite situaţii. Pentru cei care vor uita de Dumnezeu, va fi greu”, susţine Georgeta Florea.

Prezicătoarea îi roagă pe românii plecaţi în străinătate, la muncă, să se întoarcă acasă, până nu se porneşte urgia.

„Dacă nu revin în ţară, vor fi primi care vor cădea pe acolo, pe unde sunt. Europa va fi cotropită de musulmani, situaţia va degenera de la o zi la alta.

Antihristul şi-a făcut sediu la Paris. Acum îşi croieşte drum spre Elveţia. Toate marile bănci vor fi blocate”.

georgeta florea 1 okNenorocirile vor atinge şi România. Multe localităţi vor fi distruse.

„Vor fi sate întregi care vor dispărea. Focul, apa, boala, infecţii nemaiîntâlnite ne vor măcina şi vor aduce multă durere”, spune Georgeta Florea.

Anul 2016 va fi plin de tot soiul de tragedii, de accidente cumplite.

„Vor cădea avioane, trenurile vor sări de pe şine. Oamenii se vor omorî unii pe alţii din motive banale. 2016 nu este bun nici pentru căsătorii. Cei care îşi vor uni destinele în 2016 se vor despărţi. Nu este bun nici pentru afaceri, mai ales pentru cele în care sunt implicaţi şi străinii. 2016 va fi un an chinuitor, cu boli, foc şi multă distrugere”.

Georgeta Florea nu are o părere bună despre preşedintele Iohannis, pe care îl consideră mai rău decât toţi liderii pe care i-a avut până acum România.

„Este cel mai ticălos dintre toţi. Umblă după multe lucruri necurate”.

Prezicătoarea crede că până prin 2027 clasa politică românească nu va fi primenită. Vom merge tot aşa, cu oameni de paie care să ne reprezinte, fără să le pese prea mult de ţară. Cu indivizi care nu se gândesc decât la bunăstarea lor.

„Vom avea parte de un preşedinte bun după ce ţara va avea în frunte o femeie. Cel care va veni şi va conduce ţara aşa cum trebuie este român născut în Germania. De acolo va veni”.

Dar, până atunci mai este şi, susţine Georgeta Florea, vom mai avea multe de pătimit. Singura mângâiere ne va fi dată de Dumnezeu, dar este nevoie de multă rugăciune şi credinţă.

8 Răspunsuri la PREVIZIUNI: 2016 va fi un an chinuitor, cu boli, foc şi accidente cumplite

 1. Drag eleonora

  Aceata batrina are viziuni peste noapte!!!Am sa va povestesc si eu ce am visat ,cite aberatii pentru credulii pesimisti.Sint previziunile unei minti bolnave !!!!!!!!

   
  • Teo

   Aceastea deja se intimpla , nu poti nega la ifinit ca nu suntem orbi. Trebuie sa ne trezim spre Credinta pina nu e prea tirziu. Trezeste-te Romane din somnul cel de pierzanie !!! Doamne ajuta !!!

    
 2. Doru

  Domnule lumea asta chiar e total oarba,chiar nu se vede ce se intimpla in jurul nostru ,in lume,cred ca o sa va treziti cind nu veti mai putea face nimic,atunci cei ce spun ca sunt „niste viziuni ale unei minti bolnave”atunci veti striga Doamne ,Doamne !!

   
 3. Corinne

  Credinta, incredere si iubire! Cine are o credinta vie si de nezdruncinat in Dumnezeu nu va pati nimic. Tatal ceresc isi protejeaza copiii in orice imprejurare.

   
 4. grig

  Rusine celor care jicnesc aceasta femeie deosebit de credincioasa si cu mult har dat de Dumnezeu

   
 5. Dracu

  Pai cand dracu am mai avut noi ani buni in Romania.Normal ca va fi razboi si musulmani vor continua sa vina in europa,numai un spalat pe creier nu isi da seama ca bosoroaga se foloseste de fapte care sunt in desfasurare.

   
 6. antoneta

  Cum puteti sa spunet ca aceasta Doamna Florea Georgeta minte nu se vede ce se intimpla??? Totul e de la dumnezeu ptr ca lumea sa inrait nu vb de toti ptr ca sint si oameni buni cu frica lui dumnezeu dar sint multi care fac numai rau,dumnezeu sa ne indrepte pe drumul bin.

   
 7. anonim

  Eu nu cred nimic din toate prevestirile rele din acest an. Ceia ce cred si se vede este ca iohanis este cel mai ticalos dintre toti presedinti Romaniei, si fara suflet pentru poporul roman si tara, sluga lui soros.

   

Adaugă un Comentariu

*