Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 24, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » VIDEO Previziuni cu Georgeta Florea, clarvăzătoarea din Drajna de Jos, județul Prahova (I)

VIDEO Previziuni cu Georgeta Florea, clarvăzătoarea din Drajna de Jos, județul Prahova (I) 

georgeta florea 1

Povestea Georgetei Florea, din Drajna de Jos, județul Prahova, este una fantastică. Aproape de necrezut pentru cei mai mulți dintre noi. Dar, cunoscând-o și auzind ceea ce susține, ești determinat să crezi în cuvintele sale, în viziunile pe care ți le împărtășește cu căldură și cu o siguranță care-ți dă fiori.

Bătrâna comunică cu îngerii, iar informația astfel obținută a pus-o pe hârtie și așa au văzut lumina tiparului 24 de cărți.

După cum ne-a mărturisit, apropierea Georgetei Florea de sferele cerești, de Divinitate, s-a produs în urmă cu 17 ani, atunci când a trecut prin șapte transe divine. Prima a durat patru zile și trei nopți, timp în care nu a mâncat, nu a băut, nu s-a dat jos din pat. S-a supus doar judecății lui Dumnezeu.

Săptămâna viitoare, vizionara din Drajna de Jos, județul Prahova, ne va spune anul când va veni sfârșitul lumii. Din acel moment, timp de 3.000 de ani, pe pământ nu va fi viață materială, ci doar corpuri de lumină.

Tot săptămâna viitoare, Geolrgeta Florea ne va vorbi și despre controversata zi 21 decembrie 2012, considerată de mulți oameni de știință ca fiind data la care va veni Apocalipsa. Georgeta Florea ne învață cum să ne pregătim pentru a putea supraviețui acestei zile.

7 Răspunsuri la VIDEO Previziuni cu Georgeta Florea, clarvăzătoarea din Drajna de Jos, județul Prahova (I)

 1. Andrei

  bai nene, pe astia nu ii mai duce nimeni la azilu’ de nebuni? si mai si scot carti…

   
 2. MARIUS

  Pentru nimic in lume nu va lasati inselati de Crucile mari pe care le are batrana vrajitoare pe masa. Nu cu Dumnezeu lucreaza vrajitorii ci cu satana iar pentru a insela sunt capabili de orice nerusinare, in speta folosirea Sfintei Cruci si a Icoanelor. De ce? Pentru ca Dumnezeu indelung ne rabda sperand la intoarcerea noastra. La Biserica sa alergam mai ales in timpurile acestea! Doamne ajuta!

   
  • pica

   dar de bijuteriile pe care le afiseaza cu ostentatie , ce ziceti ? -sa fie un semn de smerenie si modestie ?? cat despre asa zisele troite ,ma intreb daca ingerul dumneaei e de acord cu aspectul lor -parca ar fi fost mai potrivita o cruce de pe care Hristos sa ne aduca aminte…

    
 3. gelu

  mai treziti va ca dormiti inca in papuci

   
 4. violeta

  Ascultati transmisiile divine, sa ne rugam la Bunul Dumnezeu pentru tara si poporul roman.Ce pierdem daca crede in transmisiile divine, dar ce perdem daca nu credem?

   
 5. un roman

  Daca Dumnezeu nu exista cei ce cred nu pierd nimic.dar daca Dumnezeu exista ,cei ce nu cred .pierd totul.22

   
 6. pica

  de ce nu-mi publicati comentariul ? oare e cumva vulgar si ireverentios ? acum ar trebui sa ne fie clar avertismentul Bibliei : :atentie la profetii mincinosi „!!!!

   

Adaugă un Comentariu

*