Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » ANUNŢURI » Primăria GURA OCNIŢEI anunţă înfiinţarea serviciului public de gestionare a câinilor fără stăpân

Primăria GURA OCNIŢEI anunţă înfiinţarea serviciului public de gestionare a câinilor fără stăpân 

primaria gura ocnitei

Astăzi, 25.09.2017, primarul comunei Gura Ocniţei, judeţul Dâmboviţa, anunţă întocmirea propunerii de înfiinţare a Serviciului public de gestionare a câinilor fără stăpân.

Pentru consultarea populaţiei, se aduce la cunoştinţă elaborarea proiectului de hotărâre cu privire la aprobarea de către Consiliul Local al comunei Gura Ocniţei a înfiinţării Serviciului public de gestionare a câinilor fără stăpân şi a Regulamentului de organizare şi funcţionare a acestui serviciu la nivelul comunei Gura Ocnitei, judetul Dâmboviţa.

Se aduce la cunoştinţă propunerea formulată în baza art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică şi a OUG 155/2001 privind aprobarea programului gestionării câinilor fără stăpân, conform proiectului de hotărâre şi expunerii de motive întocmite de primarul comunei Gura Ocniţei în calitate de iniţiator.

Documentaţia privind înfiinţarea Serviciului public de gestionare a câinilor fără stăpân împreună cu proiectul de hotărâre pot fi consultate la sediul Primăriei comunei Gura Ocniţei, strada Principală, nr. 180 şi pe site-ul oficial www.guraocnitei.ro.

Propunerile, sugestiile şi opiniile cu valoare de recomandare privind acest proiect de hotărâre pot fi transmise în scris la sediul Primăriei comunei Gura Ocnitei, strada Principală, nr. 180 sau la adresa de e-mail primariaguraocnitei@gmail.com până la data de 03.11.2017.

PRIMAR,
EC. IONIŢĂ SORIN VASILE

AFIŞAT LA SEDIUL PRIMĂRIEI COMUNEI GURA OCNITEI, ASTĂZI, 25.09.2017, ŞI POSTAT PE SITE-UL OFICIAL AL INSTITUŢIEI

Adaugă un Comentariu

*