Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, mai 29, 2022
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » PRIMĂRIA TÂRGOVIŞTE CONSTRUIEŞTE UN NOU ADĂPOST PENTRU CÂINI! S-a ales drept locaţie platforma industrială a oraşului

PRIMĂRIA TÂRGOVIŞTE CONSTRUIEŞTE UN NOU ADĂPOST PENTRU CÂINI! S-a ales drept locaţie platforma industrială a oraşului 

miting caini 10

De foarte mulţi ani, iubitorii de câini din Târgovişte cer municipalităţii să găsească o soluţie pentru ca adăpostul de la Aninoasa, din spatele gropii de gunoi, să fie mutat într-o zonă mai apropiată de oraş. Până acum, nu s-a făcut niciun pas în această direcţie, întotdeauna priorităţile fiind altele.

Ei bine, forţaţi de faptul că proprietarul terenului pe care administraţia locală a amplasat adăpostul, în anul 2006, pe vremea primarului Iulian Furcoiu, cere eliberarea respectivului spaţiu, consilierii târgovişteni au aprobat alocarea sumei de 348.000 de lei pentru demararea unui astfel de proiect.

Noul adăpost ar urma să fie construit în zona din spatele cimitirului central, situat pe Şoseaua Găeşti. Aleşii se gândesc să atragă de partea lor şi asociaţiile pentru protecţia animalelor, fiindcă pentru ridicarea unui nou adăpost este nevoie de mult mai mulţi bani.

2 Răspunsuri la PRIMĂRIA TÂRGOVIŞTE CONSTRUIEŞTE UN NOU ADĂPOST PENTRU CÂINI! S-a ales drept locaţie platforma industrială a oraşului

  1. mihai

    Felicitari

     
  2. liv

    Alesii sa nu se mai gandeasca prea mult si sa purceada la construirea adapostului, ca suntem la jumatatea anului 2013 si parca vad ca se risipesc banii sau se deturneaza in alte scopuri.

     

Adaugă un Comentariu

*