Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Primăria TÂRGOVIŞTE, partener în proiectul „ABC-ul emoţiilor” implementat de Centrul Antidrog

Primăria TÂRGOVIŞTE, partener în proiectul „ABC-ul emoţiilor” implementat de Centrul Antidrog 

conferinta Primaria Targoviste

Primăria Târgovişte se implică, alături Casa Corpului Didactic şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, în programul „ABC-ul emoţiilor”, implementat de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dâmboviţa.

Este vorba despre un proiect derulat în premieră în judeţul Dâmboviţa şi care vizează formarea şi consolidarea abilităţilor emoţionale cu rol de factori de protecţie în prevenirea consumului de droguri, alcool şi tutun. Se pune accent pe conştientizarea de sine, abilităţile de comunicare asertivă, gestionarea emoţiilor negative şi pe abilitatea de a face faţă presiunii grupului.

Astăzi, la întâlnirea de debut a programului „ABC-ul emoţiilor”, au fost prezenţi, alături de primarul Cristian Daniel Stan şi cei doi viceprimari – Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, Daniela Barbu – director Casa Corpului Didactic, Sorin Ion -inspector şcolar general şi Mihnea Moldoveanu – coordonatorul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dâmboviţa.

„În data de 8 februarie 2018, va fi iniţiat cursul de formare profesională continuă a cadrelor didactice care desfăşoară activităţi cu elevii claselor I-a şi a II-a din unităţile şcolare târgoviştene. Administraţia publică locală sprijină astfel de acţiuni educative. Suportul de curs pentru copii este finanţat de Primăria Târgovişte”, a precizat Cristian Daniel Stan.

Adaugă un Comentariu

*