Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 12, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » Primăria Târgovişte reia discuţiile pentru înfrăţirea cu oraşul Castellon

Primăria Târgovişte reia discuţiile pentru înfrăţirea cu oraşul Castellon 

În perioada 9-12 martie a.c., primarul municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga, alături de viceprimarul Paul Briceag, consilierii locali Iulian Stănescu şi Ion Liţă, Constantin Bălaşa, directorul Direcţiei Tehnice, Dorin Maican, directorul Direcţia de Administrare a Patrimoniului,  dar şi oameni de afaceri dâmboviţeni se vor afla într-o vizită de lucru în Regiunea Castellon – Spania.

Executivul târgoviştean va avea o serie de întâlniri care vizează dezvoltarea relaţiilor dintre actuala administraţie şi târgoviştenii  care trăiesc în Castellon de la Plana, precum şi definirea unui plan operaţional, care să vină în sprijinul acestora.

Primarul Gabriel Boriga se va întâlni cu omologul său, primarul din Castellon de la Plana – Alberto Fabra Part, dar şi cu prefectul Provinciei – Antonio Lorenzo, pentru reluarea discuţiilor ce vizează înfrăţirea dintre localitatea valenciană şi Municipiul Târgovişte. 

O altă întâlnire pe agenda de lucru a delegaţiei târgoviştene, este cea cu oamenii de afaceri spanioli, care va avea loc la sediul Camerei de Comerţ. Se are în vedere realizarea de contacte şi schimburi de informaţii, în scopul cunoaşterii reciproce şi a stabilirii de relaţii comerciale între agenţii economici  din cele două comunităţi, respectiv Târgovişte şi Castellon.

Pentru a nu creea speculaţii cu privire la fondurile alocate acestei vizite, menţionăm că deşi delegaţia se află în interes de serviciu, fiecare participant şi-a plătit costurile deplasării, care includ transportul, cazarea şi masa, practic necheltuindu-se niciun leu din bani publici.

Sursa: Primăria Târgovişte

Adaugă un Comentariu

*