Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 16, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » Primăria Târgovişte repară acoperişurile smulse de vijelie

Primăria Târgovişte repară acoperişurile smulse de vijelie 

Consilierii târgovişteni au aprobat astăzi, în cadrul unei şedinţe de îndată, acordarea unui sprijin financiar asociaţiilor de proprietari care se confruntă cu probleme din cauza furtunii de noaptea trecută.

Practic, prin Municipal Construct, societate aflată în subordinea Consiliului Local, administraţia va repara acoperişurile afectate de vijelie, în limita a 45 de euro/mp.

„Sunt oameni care suferă din cauza condiţiilor meteorologice neprevăzute. Va fi o intervenţie în condiţii de urgenţă. Primăria nu îmbunătăţeşte şi nici nu modernizează acoperişurile blocurilor, fiindcă nu ne permite legislaţia. Doar le aducem la starea de dinainte de furtună. Cheltuielile se încadrează în bugetul pentru anul 2011″, a precizat primarul Gabriel Boriga.

Deşi nici nu au trecut 24 de ore de la furtună, la Primăria Târgovişte s-au înregistrat deja şapte cereri de sprijin din partea asociaţiilor de proprietari, iar lista este deschisă.

Notele de comandă către Municipal Construct se vor înainta de către Direcţia de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, care efectuează verificări în teren.

Adaugă un Comentariu

*