Știri, Muntenia-Sud, România|luni, aprilie 6, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » Primăria TÂRGOVIŞTE trebuie să-şi clarifice contractul cu AITT!

Primăria TÂRGOVIŞTE trebuie să-şi clarifice contractul cu AITT! 

Marius Caraveţeanu - preşedinte PNL Dâmboviţa

Marius Caraveţeanu, preşedintele PNL Dâmboviţa, i-a atras atenţia primarului municipiului Târgovişte, Cristian Daniel Stan, în cadrul unei conferinţe de presă, cu privire la faptul că a întrecut limita bunei cuviinţe, proferând în plenul ultimei şedinţe de consiliu municipal ameninţări, chiar şi cu plângeri penale, la adresa consilierilor locali liberali.

CITEŞTE ŞI: Şedinţă furtunoasă a Consiliului Local Târgovişte! „Lămuriţi problemele cu AITT şi reluăm votul!”

„O spun nu ştiu pentru a câta oară, Partidul Naţional Liberal, prin reprezentanţii săi, doreşte dezvoltarea judeţului Dâmboviţa, doreşte dezvoltarea municipiului Târgovişte. Niciodată nu o să ne opunem unui proiect de investiţii. Am solicitat doar clarificări în ceea ce priveşte relaţia dintre Consiliul Local Târgovişte şi AITT, societatea care desfăşoară în acest moment activitatea de transport public de călători în municipiu. Nu ne-am opus proiectului de înfiinţare a unei societăţi de transport, am solicitat, pertinent, lămurirea unei situaţii încă tulburi la nivelul Consiliului Local Municipal”, a precizat Marius Caraveţeanu.

A mai spus liderul PNL că între administraţia publică locală şi AITT există un contract care are clauze prin care Executivul Primăriei Târgovişte s-a angajat să nu deranjeze operatorul de transport, să nu îi perturbe activitatea.

„Trebuie lămurite toate aspectele. Este uşor să ridicăm mâna şi să încuviinţăm un proiect de asemenea anvergură. Dar, să nu ne trezim, în scurt timp, că avem de plată majorări, penalităţi sau mai ştiu eu ce daune interese către unitatea care astăzi prestează acest serviciu către populaţie. Eventualele daune le vor plăti târgoviştenii”, a declarat şeful PNL Dâmboviţa.

CITEŞTE ŞI: Liberalii îşi explică votul pentru care primarul Târgoviştei îi acuză de iresponsabilitate

Caraveţeanu susţine că, în momentul în care situaţia va fi limpezită de către Executiv, de către Compartimentul Juridic al Primăriei Târgovişte, de secretarul Consiliului Local, liberalii nu se vor opune unui astfel de proiect.

„A fost o glumă sau o exagerare să spui că, dacă nu votăm astăzi, pierdem finanţarea de 22 de milioane de euro. O inflamare gratuită a situaţiei. Este timp suficient să refacem toate aceste etape, să chibzuim, nu pe genunchi, să nu ne trezim apoi într-o situaţie neplăcută pentru noi toţi”, a adăugat Marius Caraveţeanu.

Adaugă un Comentariu

*