Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iunie 4, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PRIMĂRIA VIȘINEȘTI, LA UN PAS DE FALIMENT! Administrația locală a primit amenzi covârșitoare în ultimele zile

PRIMĂRIA VIȘINEȘTI, LA UN PAS DE FALIMENT! Administrația locală a primit amenzi covârșitoare în ultimele zile 

nicolae stoica, primar visinesti

La Vișinești, proiectele cu fonduri europene, înainte de a produce schimbări în ceea ce privește creșterea nivelului de trai al localnicilor, au adus probleme grave administrației locale, care a fost amendată pentru nerespectarea termenelor de execuție din proiect sau a fost penalizată pentru ”jalonarea” legislației privind achizițiile publice.

În concret, de curând, Primăria Vișinești a fost amendată cu 1,49 miliarde de lei pentru că a întârziat finalizarea proiectului pe Măsura 322.

De asemenea, s-a stabilit și o penalitate de 1,32 miliarde de lei pentru că nu s-a respectat procedura de achiziție în ceea ce privește proiectarea, care a fost atribuită direct de către fosta conducere firmei liderului PDL la vremea respectivă – Mihail Vădan, nu prin licitație publică așa cum era normal.

La toate acestea, spune actualul primar, Nicolae Stoica, se adaugă lucrări supraevaluate: poduri și podețe, adăpători pentru animale, pietruiri de drumuri, bază sportivă etc. Toate acestea au dus Primăria Vișinești într-un impas financiar din care nu poate ieși decât dacă primește sprijinul Consiliului Județean.

Adaugă un Comentariu

*