Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » POLITIC » Primarul Bădău de la Pucioasa acuză, Târgoviştea îi răspunde

Primarul Bădău de la Pucioasa acuză, Târgoviştea îi răspunde 

Problema cu care se confruntă dl primar Dănuţ Bădău privind câinii comunitari nu ne surprinde, ţinând cont de faptul că d-lui primar îi lipsesc calităţile de gospodar. Ne surprinde însă faptul că primarul dă vina pe municipiul Târgovişte pentru problemele oraşului său.

Ca să fie lucrurile clare, precizăm că informaţiile privind câinii comunitari veniţi din Târgovişte la Pucioasa sunt total eronate şi false.

Singura explicaţie plauzibilă ar fi că: Dl. primar Bădău i-a transportat personal pe ruta Târgovişte – Pucioasa, altfel nu ne putem explicam cum de au ajuns patrupedele târgoviştene sub poalele Patranei.

Ar putea exista însă o explicaţie mai simplă, dar mai tristă pentru dl. primar: vestea că nu demult primarul oraşului a ţinut săptămâni în şir gunoaiele neridicate de pe străzi s-a răspândit printre câinii din întregul judeţ (ba chiar şi din judeţele vecine), care au considerat că Pucioasa primarului Bădău este locul potrivit pentru hrană din belşug.

Indiferent de amploarea problemei câinilor comunitari din Pucioasa, îi cerem d-lui primar să caute cauzele (şi, ulterior, soluţiile) în ograda proprie. A da vina pe alţii pentru propria neputinţă e nedemn şi trist.

De altfel, gargara politică a dlui primar Dănuţ Bădău, cu siguranţă ascunde incompetenţa profesională de care domnia sa a dat dovadă în ultimii ani, perioadă în care a administrat oraşul de sub poalele Patranei – Pucioasa.

Direcţia de Salubritate a Primăriei Târgovişte

Adaugă un Comentariu

*