Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 18, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Primarul Boriga dă cu subsemnatul la Poliţie

Primarul Boriga dă cu subsemnatul la Poliţie 

În preajma zilelor Târgoviştei, în sediul administraţiei locale este agitaţie mare. Primarul Gabriel Boriga este urmărit penal pentru cheltuirea nejudicioasă a banului public. Astăzi, edilul Târgoviştei este aşteptat să dea cu subsemnatul la Poliţie. Prefectul judeţului Iancu Caracota a confirmat faptul că s-a început urmărirea penală faţă de primarul Gabriel Boriga. Am mai aflat că, în atenţia anchetatorilor, se mai află: primarul comunei Nucet, Luisa Bărboiu, primarul comunei Cojasca, Gheorghe Victor, primarul comunei Brezoaele, Tudorache Nicolae, viceprimarul de la Nucet şi alţi cinci funcţionari publici, patru din Primăria Nucet şi unul de la Cojasca. Primăria Târgovişte a remis presei un comunicat prin care spune că Gabriel Boriga nu a greşit cu nimic şi va dovedi acest lucru în faţa oricărui organ de cercetare penală.

4 Răspunsuri la Primarul Boriga dă cu subsemnatul la Poliţie

 1. bulă

  Ruşine!Ne-ai dus cu presul. Eşti la fel de hoţ ca toti din PDL.Ai umplut primaria de incompetenti si de romi. Ai facut farame orasul.Ai pus-o pe Bearta aia sa isi bata joc de tot personalul Primariei.Rusine.Rusine.Jos PDL.Hotii.

   
  • irinam

   mai bula, chiar esti bula, prost de bubui. de unde stii tu ca asa e? pana nu se incheiei ancheta, nu trebuie sa va pronuntati. dar na, traim in romania, unde toti ne pricepem la toate. mie imi pare rau de ce pateste din cauza la niste neispraviti…sper sa iasa tot adevarul la lumina si sa va dea peste nas.

    
 2. soni

  Sa dea cu subsemnatul si pentru cati bani o plateste pe nevastasa la clubul de handbal din BANI PUBLICI si pe ce functie e incadrata!!!! Zi boriga!!!

   
 3. eu gandesc

  mai soni,esti bou sau vaca?nevasta primarului joaca BASKET….daaaaaaaaaaaaaaaaaaa.dobitoci,idem k bula

   

Adaugă un Comentariu

*