Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 13, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PRIMARUL MARICESCU A AJUNS DUPĂ GRATII! Lângă el, alţi trei membri ai unei grupări infracţionale specializată în furturi de conducte petroliere. VEZI VIDEO!

PRIMARUL MARICESCU A AJUNS DUPĂ GRATII! Lângă el, alţi trei membri ai unei grupări infracţionale specializată în furturi de conducte petroliere. VEZI VIDEO! 

maricescu

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa, au efectuat, la data de 31 octombrie a.c., 8 percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Dâmboviţa şi Prahova, pentru destructurarea unei grupări infracţionale organizate, specializată în infracţiuni de furt calificat de conducte de transport de produse petroliere, cu consecinţe deosebit de grave. În cauză, sunt cercetate 4 persoane.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţia Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., D.I.P.I şi S.R.I. În activităţi au fost angrenaţi şi poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

În fapt, membrii grupării ar fi sustras, în perioada 2010 – 2011, conducte magistrale de transport de produse petroliere aparţinând mai multor părţi vătămate. Prejudiciul creat se ridică la peste 1.500.000 de lei.

VEZI VIDEO

În urma percheziţiilor au fost descoperite mai multe documente contabile, actele unor proprietăţi imobiliare, 15.990 de euro şi 34.400 de lei.

La data de 1 noiembrie a.c., cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 ore. De asemenea, au fost instituite măsuri asiguratorii cu privire la două imobile de lux, 6 autoturisme de lux, 3 utilaje tip buldoexcavator şi un autotren.

La activităţi au participat şi jandarmi de la I.J.J. Dâmboviţa.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire în grup infracţional organizat, complicitate şi furt cu consecinţe deosebit de grave.

Sursa: IPJ Dâmboviţa

2 Răspunsuri la PRIMARUL MARICESCU A AJUNS DUPĂ GRATII! Lângă el, alţi trei membri ai unei grupări infracţionale specializată în furturi de conducte petroliere. VEZI VIDEO!

  1. voicu florin

    Sigur sunt implicati si persoane din conducerea OMV Petrom;am cunostinta ca la sediile Petrom din Targoviste si Moreni se comercializeaza la negru teava ,dimensionata standard sau la comanda,pentru diverse utilizari.Este o adevarata fabrica !

     
  2. Anonim

    pai nu s-a maritat handicapa cu NICU cEAUSESCU LA iluminatti . handicapare totala . si-a facut pictorial o handicapata

     

Adaugă un Comentariu

*