Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, martie 3, 2021
Sunteți Aici Home » ALEGERI » PRISĂCARU a marcat precis, STAN s-a ciondănit cu MANOLE, în dezbaterea de la TVR2

PRISĂCARU a marcat precis, STAN s-a ciondănit cu MANOLE, în dezbaterea de la TVR2 

Sursa foto: captură TVR 2

Dezbatere furtunoasă, astăzi, la TVR 2, tocmai pe la Craiova. Cristian Stan, candidatul PSD pentru postul de primar al municipiului Târgovişte, a fost prins în corzi de Bogdan Manole, liderul UNPR, şi de Ciprian Prisăcaru, candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului.

Startul la… luptă l-a dat Bogdan Manole, cu un atac fulgerător la administraţia actuală, arătând spre cameră fotografii în care erau prezentate câteva străzi din Târgovişte inundate de ploile căzute în ultimele zile. Evident, gestul lui Manole l-a deranjat pe Cristian Stan, care s-a enervat, ba chiar l-a apostrofat de câteva ori pe tânărul progresist.

Ciprian Prisăcaru a marcat precis. Un jucător care a încercat să se ţină departe de conflictul dintre ceilalţi doi colegi de platou, preferând să expună idei din programul său electoral. A vorbit mai puţin, dar a punctat cu tact, vorbind chiar şi despre disponibilizările de acum câteva săptămâni, de la Municipal Security – societate aflată în subordinea Consiliului Local Târgovişte. 40 de oameni au fost puşi pe liber. A mai amintit Prisăcaru că industria târgovişteană a fost omorâtă de PSD. Candidatul PNL a spus că în Târgovişte trebuie aduşi investitori pentru a fi create locuri de muncă.

Sursa foto: captură TVR 2

Sursa foto: captură TVR 2

Cristian Stan a fost destul de agitat. A cerut de multe ori dreptul la replică, răspunzându-i lui Prisăcaru că este ipocrit şi fost membru PDL. Stan a fost deranjat şi de faptul că a fost atacat Guvernul Ponta. S-a dezlănţuit. Moderatorul nu a putut să-l oprească.

Bogdan Manole, cu sabia ridicată pe tot parcursul emisiunii, a încercat, la un moment dat, să-l critice pe Ţuţuianu. Stan a intervenit rapid şi chiar şi-a exprimat nemulţumirea vizavi de modul în care se desfăşoară emisiunea. A spus că are doi colegi de platou care îl atacă, iar el este singur. Moderatorului craiovean nu i s-a părut a fi ceva în neregulă.

Tânărul UNPR-ist a continuat, vorbind despre ceea ce trebuie făcut în Târgovişte, parteneriate cu mediul de afaceri, construcţia de locuinţe sociale. Dialogul acid s-a consumat practic între Bogdan Manole şi Cristian Stan. Prisăcaru, liniştit, şi-a pregătit strategia.

„PSD-ul a guvernat dezastruos Târgoviştea”, s-a exprimat candidatul PNL. Şi-a adus aminte Prisăcaru că PSD-iştii au promis că vor finaliza multe proiecte şi nu au făcut nimic. Ba, chiar l-a rugat pe Stan să spună ce proiect a dus de la început până la sfârşit. Candidatul PSD se enervează. Moderatorul încearcă să-l calmeze. Intervine Manole:”Este needucat, ca de fiecare dată”.

Preia cuvântul Prisăcaru, vorbeşte despre proiectele pe care PSD nu le-a finalizat. Ba, mai mult, spune că administraţia Stan a făcut împrumuturi pentru a turna asfalt electoral. Dă un exemplu: Cartierul Sârbi, unde se toarnă asfalt fără să fi fost executate lucrările de canalizare.

Sursa foto: captură TVR 2

Sursa foto: captură TVR 2

Moderatorul îi acordă lui Stan 30 de secunde pentru răspuns. Nu se mulţumeste, solicită mai mult. Manole percutează: „Să vă dăm o emisiune singur”. Cristian Stan spune că nu este vorba de asfalt electoral, că proiectul a fost aprobat din 2012. Recunoaşte că este o problemă cu canalizarea, că nu există, şi promite că vor găsi soluţii. Prisăcaru întrebă ce firmă execută lucrările. Din nou, stare de nervozitate. Stan se simte încolţit. Manole atacă iarăşi dur. Îl chestionează pe candidatul PSD în legătură cu firma de avocatură care a reprezentat COS-ul. Avansează şi un nume „Stan şi Asociaţii”. Cristian Stan îi răspunde că nu este adevărat şi că îl va da în judecată pentru asemenea afirmaţii. Bogdan Manole continuă în aceeaşi notă: „Ştiţi ce casă şi-a făcut în afara Târgoviştei”?

Moderatorul pierde controlul dezbaterii. Noroc că vine finalul emisiunii. Fiecare reprezentant are dreptul la un mesaj adresat electoratului. Cristian Stan a acceptat cu greu că nu a avut ultimul cuvânt şi i-a reproşat lui Prisăcaru că a citit de pe prompter mesajul de final adresat târgoviştenilor.

 

4 Răspunsuri la PRISĂCARU a marcat precis, STAN s-a ciondănit cu MANOLE, în dezbaterea de la TVR2

 1. Cosmin

  Poate tânărul UNPR’ist ar trebui sa’si mai verifice sursele..’Stan si asociatii’ nu a reprezentat COS Targoviste.

   
 2. moshu49

  după nervozitatea cuplului Stan-Țuțuianu manifestată în ultimele 5 zile, pot să înțeleg că sondajele Sociopol-Palada sînt o făcătură ordinară (precum la prezidențialele din 2014) pentru manipularea grosolană a prostimi?
  pot, sigur că pot! :(

   
 3. Cenzurat

  Targovistea s-a degradat din ´90 si pana azi , In ultimul hal . Sa multumim tuturor edililor, presedintilor de CJ , prefectilor etc. care s-au perindat prin functii avand drept scop interesele personale. Targovistea este o MAHALA . O hazna ordinara , pe care locuitorii, bietii de ei trebuie sa o suporte… Cei care n-au mai suportat au plecat ori din Targoviste ori din tara … Acest municipiu Cu o mare incarcatura istorica , de 26 de ani , a devenit un balci, o groapa de gunoi , dirijat de mitocani, de borfasi , de parveniti … P/astia i-ati vrut, p/astia sa-i suportati!! NU UITATI , ALEGATORILOR, AVETI DREPTUL SI DE A DEMITE DIN FUNCTII , NU DOAR DREPT DE VOT !! AVETI PUTEREA DE A CERE DEMITEREA DIN FUNCTII A TUTUROR PRADUITORILOR ,CARE NU VA URMARESC INTERESELE DE CETATENI !!!

   
 4. Val tepelea

  Mai Moshu69 la ce televizor te-ai uitat?!?Sau ai fost nitel sedat de patimi neascunse…Cat despre prostime,nu tu esti cel care poti sa te pronunti!!!!

   

Adaugă un Comentariu

*