Știri, Muntenia-Sud, România|marți, februarie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » PRISĂCARU: Îi aştept pe târgovişteni să construim împreună oraşul pe care ni-l dorim!

PRISĂCARU: Îi aştept pe târgovişteni să construim împreună oraşul pe care ni-l dorim! 

vot prisacaru 3

Ciprian Prisăcaru a pierdut lupta electorală pentru Primăria Târgovişte, dar nu se dă bătut. Tânărul PNL-ist le-a mulţumit astăzi, pri ntr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, târgoviştenilor pentru încrederea acordată, pentru susţinerea pe care i-au oferit-o în timpul campaniei electorale. A mai scris Prisăcaru că, în calitate de consilier local, va face tot ce-i stă în putinţă pentru a respecta angajamentele asumate.

„Consider această campanie un câștig pentru mine, deoarece m-am întâlnit cu mii de locuitori ai orașului nostru, am aflat care sunt problemele lor și am putut discuta împreună despre viitorul Târgoviștei.

Vreau să vă asigur că voi face totul pentru a respecta angajamentele luate în fața dumneavoastră și că proiectul nostru de a dezvolta orașul împreună, de a construi un viitor Târgoviștei nu va fi abandonat. Sunt dator față de cei care mi-au acordat voturile și încrederea lor, sunt dator față de tinerii acestui oraș care își doresc un viitor aici, acasă, și sunt dator față de trecutul măreț al acestui oraș care merită un viitor pe măsură.

În calitate de consilier local, voi încerca, alături de colegii mei din PNL, să punem în practică proiectele care pot dezvolta orașul și îi aștept pe târgoviștenii care cred în viitorul acestui oraș să se implice, să vină alături de noi și să construim împreună orașul pe care ni-l dorim”, a scris Ciprian Prisăcaru.

2 Răspunsuri la PRISĂCARU: Îi aştept pe târgovişteni să construim împreună oraşul pe care ni-l dorim!

 1. Cocuta

  Acum veti avea mai mult timp sa va ocupati de spirt si sa-l puneti la locul meritat pt ca tinerii sa poata profita! Sali de sport! Tenis si inot! Succes

   
 2. liv

  Politicienii nu au inteles ca a trecut timpul promisiunilor elctorale, in care nimeni numai crede- oameni vor fapte si respectarea programului din campanie, dar cel mai important, dalogul permanent cu cetatenii si cu problematicile cetatii, transparentizarea cheltuirii banului public.
  Romanii vor sa fie luati in seama, respectati si nu doar folositi, cu aroganta si uneori cu presiune- fiecare om este o identitate, fiecare om reprezinta un vot.

   

Adaugă un Comentariu

*