Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 6, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » PRISĂCARU îl acuză pe STAN că recepţionează investiţiile cu ochii închişi!

PRISĂCARU îl acuză pe STAN că recepţionează investiţiile cu ochii închişi! 

prisacaru

Liberalul Ciprian Prisăcaru l-a acuzat pe Cristian Stan de la PSD, principalul său adeversar în bătălia electorală pentru fotoliul de primar al municipiului Târgovişte, de faptul că se foloseşte de funcţia de edil interimar pentru a suci minţile târgoviştenilor.

„Încearcă să-şi creeze imaginea unui om care face, pe care l-a apucat hărnicia tocmai acum, în campanie electorală. Un om care, cu siguranţă, va încerca şi în zilele următoare să taie panglici, astfel încât târgoviştenii să creadă că el este cel care aduce bunăstare şi care a făcut aceste proiecte. Din nefericire pentru el, târgoviştenii nu mai sunt aşa de uşor de păcălit, şi-au dat seama că aceste lucruri sunt doar nişte trucuri electorale care se întâmplă acum, în această lună de campanie, şi s-au întâmplat şi în precampanie. Se foloseşte de poziţia pe care o ocupă, de viceprimar cu atribuţii de primar, pentru a-şi face campanie electorală nu numai cu acţiunile şi activităţile din Primărie, ci şi cu personalul din Primărie”, a declarat Ciprian Prisăcaru.

Candidatul PNL consideră că foarte multe lucrări de infrastructură au fost recepţionate cu ochii închişi, deşi nu corespundeau din punct de vedere tehnic şi calitativ.

„Ar trebui să-şi asume responsabilitatea semnării acestor procese verbale de recepţie. Pe de altă parte, vine şi ne spune că toate lucrările prost realizate vor fi reparate de constructor. Ar fi bine să facă publice contractele pe care Primăria Târgovişte le are cu aceşti constructori, să vedem şi noi, şi cred că şi foarte mulţi târgovişteni ar fi curioşi să vadă, firmele care au contractat şi subcontractat aceste lucrări. S-au executat foarte multe lucrări de mântuială. Ne grăbim să tăiem panglici, ne grăbim să ne lăudăm că suntem harnici, dar uităm să facem şi lucruri de calitate. Am spus şi o voi mai spune, după ce voi ajunge primar al Târgoviştei, voi lua aceste facturi şi le voi trimite la PSD. Toate lucrările care necesită reparaţii după această goană nebună de a se turna asfalt electoral în Târgovişte”, a adăugat Ciprian Prisăcaru.

Material realizat de SC INCOMOD MEDIA SRL, la comanda PNL Dâmboviţa, Cod mandatar 211600042

Adaugă un Comentariu

*