Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 22, 2018
Sunteți Aici Home » ALEGERI » PRISĂCARU: Lansare la margine de Târgovişte, fără surle şi trâmbiţe, doar cu proiecte şi angajamente

PRISĂCARU: Lansare la margine de Târgovişte, fără surle şi trâmbiţe, doar cu proiecte şi angajamente 

lansare prisacaru 3

Liberalii au rupt astăzi toate şabloanele cunoscute în derularea unui program de campanie electorală. Pe un teren viran de la ieşirea din Târgovişte, pe şoseaua Găeşti, în apropiere de Oţel Inox, peste drum de resturile marelui Combinat de Oţeluri Speciale, staff-ul PNL şi mai mulţi membri şi simpatizanţi liberali s-au adunat, nu la iarbă verde, ci pentru a-i lansa în cursa electorală pe Ciprian Prisăcaru, echipa de consilieri PNL şi ceea ce aceştia doresc să realizeze pentru cetăţenii municipiului Târgovişte.

Din decor nu au lipsit câteva utilaje, ca semn al schimbării, al noului, al reconstrucţiei, şi câteva panori pe care erau expuse obiective ce urmează a fi realizate de administraţia liberală, respectiv: parc industrial, incubator de afaceri, centru logistic, centru cultural şi locuinţe pentru tineri. Deviza lui Ciprian Prisăcaru – „Mai întâi locuri de muncă”!

lansare prisacaru 1

Alături de candidatul pentru funcţia de primar al Târgoviştei şi echipa de consilieri, s-au aflat cei doi copreşedinţi ai PNL Dmboviţa – Dumitru Miculescu şi Iulian Vladu, precum şi alţi membri din conducerea partidului. Evenimentul nu a fost întrerupt de ploaia care începuse să biciuiască pământul. Liberalii au rămas pe loc şi au dus la bun sfârşit momentul lansării. Unii au accentuat că ploaia este un semn bun pentru partid, pentru alegeri, pentru Târgovişte. Prezentatorul ineditei lansări la margine de Târgovişte a fost profesorul Ovidiu Băsceau, fost inspector şcolar general adjunct.

Ciprian Prisăcaru a vrut ca, pentru lansarea candidaturii sale, să nu apeleze la festivisme, la săli încărcate de simpatizanţi, aplauze şi steaguri.

”Am dorit o lansare cu valoare de semnal realizată aici, pe teren, unde trebuie să aibă loc fapte şi acţiuni concrete pentru viitorul Târgoviştei. În acest loc ne propunem să creăm un parc industrial generator de locuri de muncă. Fără locuri de muncă, oraşul nostru nu are viitor. Vreau să fiu primarul care dă Târgoviştei un viitor”, a spus Ciprian Prisăcaru. Tânărul candidat a mai vorbit celor de faţă despre nevoia de proiecte noi de dezvoltare şi de modernizare. ”Primarul trebuie să vină cu idei noi, cu soluţii care să asigure oportunităţile de dezvoltare”.

lansare prisacaru 4PNL doreşte să ofere facilităţi investitorilor, celor care vor să dezvolte afaceri în Târgovişte, prin diminuarea taxelor şi impozitelor locale. Ciprian Prisăcaru şi consilierii liberali vor să contribuie, de asemenea, la modernizarea tuturor cartierelor municipiului Târgovişte, doresc să decongestioneze centrul oraşului care suferă din cauza lipsei locurilor de parcare, prin construirea, în perimetrul Platoului Prefecturii, a unei parcări subterane cu peste 500 de locuri.

Turismul reprezintă o altă prioritate pentru primarul Ciprian Prisăcaru şi echipa PNL. Refacerea Şanţului Cetăţii, introducerea bisericilor din oraş într-un circuit turistic naţional, amenajarea unor piste pentru biciclete în zonele de agrement sunt doar câteva soluţii pentru dezvoltarea turismului. De asemenea, primarul PNL doreşte să ofere, din nou, facilităţi pensionarilor târgovişteni, precum gratuitate pe mijloacele de transport în comun, înfiinţarea unor cluburi unde aceştia să petreacă timpul liber într-un mod creativ, deconectant.

Prisăcaru a criticat aspru PSD, pe care îl consideră un partid stăpânit de relele trecutului. ”Un partid construit pe săracia din ţară şi ţinut în viaţă de această sărăcie”, a punctat Prisăcaru.

lansare prisacaru 2

Dumitru Miculescu, copreşedintele PNL Dâmboviţa, este convins că pe 5 iunie Ciprian Prisăcaru va fi primarul Târgoviştei, iar PSD, Adrian Ţuţuianu şi Cristian Stan vor fi „istorie şi amintire”. A mai spus Miculescu că şeful PSD-iştilor, Adrian Ţuţuianu, „a intrat deja în fibrilaţii, aruncă pe piaţă nişte fiţuici, denigrează, face tot posibilul să mă determine să renunţ. Nu o să se întâmple aşa ceva! Sunt împotriva PSD şi a ciumei roşii care este în Dâmboviţa”, a mărturisit Miculescu.

Iulian Vladu a vorbit de lucrurile bune înfăptuite de liberali în perioada în care au condus administraţia târgovişteană, de proiectele realizate şi de nevoia revenirii la putere a PNL, prin echipa lui Ciprian Prisăcaru.

Au mai luat cuvântul Teodor Bâte – fost primar al Târgoviştei, Sorin Ion – inspector şcolar general, Gabriela Istrate – inspector şcolar general adjunct, care au insistat pentru necesitatea alegerii în fruntea municipiului Târgovişte a liberalului Ciprian Prisăcaru. Bâte a amintit despre economia locală, despre unităţile industriale care au fost distruse în urma privatizărilor întâmplate pe vremea guvernărilor PSD.

Alexandra Vlad, o elevă de la Colegiul „Constantin Cantacuzino” va vota anul acesta pentru prima dată şi va pune ştampila pe PNL şi pe Ciprian Prisăcaru, primar, fiindcă „este candidatul preferat al tinerilor din Târgovişte”.

lansare prisacaru 6 dumitru miculescu 1 iulian vladu 1 sorin ionlansare prisacaru 5

Răspuns la PRISĂCARU: Lansare la margine de Târgovişte, fără surle şi trâmbiţe, doar cu proiecte şi angajamente

  1. Otelaru

    Lui Tutuianu ii pute otelaria dupa ce el impreuna cu psd-istii comunisti ca el au vandut-o la rusi pe spaga si interese. Ia zii Tutuiene cum ai luat bani de la rusi sa ii aperi pe rusi improtriva sindicatului din Otelarie. Ia zi-ne cum ti-au intrat sute de milioane de lei si otelarii aveau salariile inghetate si nu se ajungeau de la o chenzina la alta in anii 2006-2012.Ca dupa 2012 te-ai facut nevazut gugustiucule!!! Ma mir ca s-au gasit otelari prosti care s-au autoflagelat votandu-te. Te ascuzi??? Panarama ce st!!! In tiamp ce tu te ghiftuiesti pe banii statului si ai rusilor (de fapt ai combinatului, sute de milioane) pe noi ne-ai adus la sapa de lemn . Si acum vii sa ne arunci monezi pe jos sa avem ce sa mancam si sa te votam , nesimtitule!! Iesi afaraaaa si Puie Monta!!!

     

Adaugă un Comentariu

*