Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 30, 2020
Sunteți Aici Home » ALEGERI » PRISĂCARU: Sunt hotărât să fac din oraşul Târgovişte un model de dezvoltare!

PRISĂCARU: Sunt hotărât să fac din oraşul Târgovişte un model de dezvoltare! 

prisacaru 1

Ciprian Prisăcaru – candidatul PNL pentru Primăria Târgovişte a susţinut în această după-amiază o ultimă conferinţă de presă înaintea alegerilor de duminică. Prisăcaru şi-a prezentat încă o dată echipa şi proiectele pentru 2016 – 2020 şi i-a îndemnat pe târgovişteni să voteze PNL, fiindcă numai aşa vor da o şansă de dezvoltare oraşului.

Candidatul PNL şi-a încheiat campania electorală în acelaşi stil inedit cum a început-o. A adus la conferinţa de presă o colivie, pentru a le arăta târgoviştenilor că PSD ţine oraşul închis, iar PNL este singurul care îl poate elibera. „Nu vreau ca Târgoviştea să mai fie în această colivie”, a spus Prisăcaru, care a făcut apel la toţi simpatizanţii altor partide de dreapta să nu-şi irosească votul. Fiind un singur tur de scrutin, este esenţial să-l aleagă pe Ciprian Prisăcaru, singurul reprezentant de dreapta care poate să-l învingă pe Cristian Stan.

„În acest moment, sondajele de opinie sunt foarte clare: Conduc cu trei procente în faţa PSD-istului Cristian Stan, iar lucrurile sunt cât se poate de clare şi reies din sondajele de opinie reale, nu cele făcute pentru manipularea cetăţenilor.

Târgoviştea are nevoie de o conducere de dreapta. De aceea, apelul meu către târgovişteni este să iasă la vot. Este o şansă imensă ca PSD să fie bătut la Târgovişte şi în Dâmboviţa. Este o alegere foarte simplă. Târgoviştenii trebuie să aleagă dezvoltarea începută în anul 2008 de o administraţie de dreapta ori stagnarea şi sărăcirea comunităţii, aşa cum s-a întâmplat în perioada 2000 – 2008, când municipiul Târgovişte şi judeţul Dâmboviţa au fost realmente tăvălite de PDSR-ul de atunci (PSD).

În toate localităţile mari conduse de PSD, cu prisosinţă în sudul ţării şi în Moldova, ştiţi cu toţii că domneşte sărăcia, coru pţia, şomajul. În atititeză cu acestea, în vestul ţării, dacă priviţi spre oraşele conduse de dreapta, Braşov, Timişoiara, Arad, Cluj, Oradea, veţi găsi acolo administraţii capabile, administraţii care au atras investitori, care au dat o şansă economiei, care şi-au ţinut tinerii în comunitate. Veţi găsi primari care ştiu cu adevărat ce înseamnă administraţie şi acest lucru dovedeşte încă o dată că administraţia de dreapta înseamnă progres.

prisacaru 2

Fac apel către toţi târgoviştenii să vină alături de mine. Fac apel şi către reprezentanţii PSD, să voteze omul, nu sigla, siglă de care reprezentantul lor s-a ferit în această campanie electorală. I-a fost ruşine să se afişeze cu sigla PSD. Eu şi foarte mulţi târgovişteni în înţelegem. Voi fi şi primarul lor. Voi fi primarul tuturor. Nu voi face diferenţe politice. Nu voi face diferenţe de rasă. Voi face tot ceea ce ţine de mine să dezvoltăm această comunitate împreună. Sunt hotărât să fac din acest oraş pe care-l iubesc un model de dezvoltare în acest sud sărac al României, aşa cum au făcut primarii de dreapta din oraşele din vestul ţării, pe care i-am amintit, aşa cum a făcut Teodor Bâte în perioada 1995 – 2000, aşa cum a făcut Gabriel Boriga în perioada 2008 – 2015.

Le cer tuturor târgoviştenilor, dar în special tinerilor, să vină duminică la vot. Trebuie să vorbească cu toţi ai lor, să vină alături de PNL, pentru că doar noi putem să facem posibil ca ei să rămână aici unde au familii. Sunt un candidat tânăr, sunt un om corect, sunt omul care reprezintă generaţia lor, generaţia tinerilor, şi dorinţa noastră de schimbare este una imensă. Vă aştept duminică la vot, vă aştept cu colegii, cu prietenii, cu familiile. Târgoviştea merită tot ce este mai bun”, a spus Ciprian Prisăcaru.

Cât priveşte campania electorală, candidatul PNL spune că au dus o luptă curată, cu demnitate, fără denigrări la adresa adversarilor politici, arătându-şi în acest mod respectul faţă de ceilalţi competitori.

„Le mulţumesc tuturor colegilor mei pentru implicare, staff-ului de campanie, colegilor d ela nivel judeţean, dar şi colegilor de la nivel naţional, care ne-au transmis întotdeauna încrederea lor. Le mulţumesc pentru faptul că au înţeles că această campanie trebuie să fie una pozitivă, axată pe proiectele noastre, pe a arăta cetăţenilor municipiului Târgovişte ceea ce noi vrem să realizăm în mandatul 2016 – 2020″.

Material realizat de SC INCOMOD MEDIA SRL, la comanda PNL Dâmboviţa, Cod mandatar: 21160042

 

Adaugă un Comentariu

*