Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, octombrie 31, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » PRO ȘI CONTRA CÂINILOR COMUNITARI! City managerul Târgoviștei cere parlamentarilor să modifice legislația

PRO ȘI CONTRA CÂINILOR COMUNITARI! City managerul Târgoviștei cere parlamentarilor să modifice legislația 

caini 1

Problema câinilor fără stăpân pare să divizeze societatea românească. Există cetățeni care solicită eutanasierea maidanezilor, la fel cum există și cetățeni care sunt împotriva unei asemenea metode, considerând-o barbară și inutilă.

Gabriel Cioacă, city managerul Târgoviștei, este de părere că guvernanții trebuie să găsească rapid o soluție.

”Nu cred ca societatea este divizata intre cei care iubesc animalele si cei care nu nutresc un astfel de sentiment. Pur si simplu, situatia e dramatica, iar fara modificarea legislatiei, care sa permita, printre alte metode de stapanire a fenomenului si eutanasierea, toate teoriile sunt simple vorbe in vant.

Adoptarea unui regulament local de functionare a unui serviciu care sa gestioneze cainii fara stapan este doar o solutie de a cheltui inutil banii publici, pentru ca, pe actuala legislatie, cainii, dupa sterilizare si dupa cateva zile de gazduire in centre, sunt trimisi inapoi in teritoriu.

Deci, domnilor parlamentari, faceti-va datoria si dati-ne parghiile necesare sa rezolvam una dintre cele mai mari probleme ale Romaniei anului 2013”, solicită Gabriel Cioacă, city manager Târgoviște.

Citește și: ”STERILIZAREA CÂINILOR CU ŞI FĂRĂ STĂPÂN, SINGURA SOLUŢIE pentru rezolvarea situaţiei câinilor fără stăpân şi pentru evitarea tragismelor”

Adaugă un Comentariu

*