Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, noiembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PROCES: Cel mai bogat român vrea să renunţe la „beneficiile” asigurate de cărţile scrise în puşcărie

PROCES: Cel mai bogat român vrea să renunţe la „beneficiile” asigurate de cărţile scrise în puşcărie 

Sursa foto: gandul.info

Miliardarul Ioan Niculae, cel mai bogat român, încarcerat la Penitenciarul Găeşti, o închisoare dorită în special de VIP-uri pentru condiţiile mai blânde de detenţie, nu a fost eliberat condiţionat.

Tribunalul Dâmboviţa, unde a ajuns dosarul, după recursul DNA la hotărârea Judecătoriei din Găeşti care a admis cererea lui Niculae, a amânat cauza până pe 19 februarie 2016.

Culmea, Ioan Niculae le-a cerut judecătorilor târgovişteni să nu ţină cont în decizia pe care o vor lua de cele 150 de zile pe care le-ar fi câştigat ca urmare a faptului că, după gratii, miliardarul a scris cinci cărţi.

Fiindcă procedura trebuie urmată, indiferent de hotărârea lui Ioan Niculae, magistraţii Tribunalului Dâmboviţa au decis ca lucrările magnatului să fie citite de mai mulţi experţi, care să stabilească dacă au valoare ştiinţifică.

Miliardarul a executat opt luni de închisoare din pedeapsa de doi ani şi şase luni pe care a primit-o în dosarul „Mită la PSD”.

Adaugă un Comentariu

*