Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, mai 12, 2021
Sunteți Aici Home » DEZVĂLUIRI » Procurorul şef din Slobozia, petrecere cu interlopi şi Adi Minune

Procurorul şef din Slobozia, petrecere cu interlopi şi Adi Minune 

perchezitii k

Şeful Parchetului Tribunalului din Slobozia, Cristian Hristescu, este suspectat de fapte de corupţie. El ar fi sprijinit gruparea interlopului „Vivi” (Victor Dinescu) din Ialomiţa, au declarat surse judiciare pentru România Liberă.

In timpul percheziţiilor de la domiciliile procurorului şi interlopilor grupării Vivi, ca şi de la sediul Parchetului Tribunalului Ialomiţa din Slobozia, s-au găsit numeroase probe, documente care îl incriminează pe procurorul şef Hristescu.

Procurorul Hristescu mergea şi la petrecerile organizate de interlop, iar în anul 2010 a fost chiar la ziua de naştere a acestuia. Anchetatorii deţin filmul petrecerii, spun surse judiciare.

Biografia magistratului Hristescu este plină de scandaluri. În iarna anului 1994, când ar fi fost beat la volan, Hristescu a comis un accident, dar Poliţia locală a acoperit evenimentul, după cum a scris presa locală. Atunci, nu i s-ar fi recoltat probe biologice, cum impune legea.

Hristescu a fost reclamat de multe ori de-a lungul anilor, dar nu a fost sancţionat.

Hristescu ar fi fost verificat de CSM în urmă cu ani buni ( când erau alte practici ale CSM) şi a fost scos basma curată chiar şi atunci când sesizările erau făcute de şefii săi ierarhici.

Hristescu are o vilă în cartierul rezidenţial al oraşului Slobozia, fiind vecin cu fostul şe DNA Slobozia, Dumitru Cristudor, arestat în iunie, anul trecut, tot pentru corupţie.

Hristescu a fost vecin de scară de bloc (pe vremea când locuia la bloc) şi prieten şi cu Cornel Tache , fostul şef al serviciului de investigaţii economice de la Inspectoratul Judeţean Ialomiţa, arestat şi el, anul trecut, pentru corupţie.

Procurorul Hristescu, investigat azi de DNA, este suspectat, ca şi procurorul Cristudor şi poliţistul şef Tache, pentru luare de mită şi favorizarea infractorului.

În plus, Hristescu este suspecat şi de abuz în serviciu.

Infracţiunea de luare de mită ar consta în primirea unor materiale de contrucţie pentru vilele pe care şi le-au înălţat în cartierul rezidenţial Transmin din Slobozia, iar favorizarea infractorului – în protejarea interlopilor.

DNA i-a interzis prim-procurorului Cristian Hristescu să părăsească ţara pentru 30 de zile.

Hristescu a fost pus sub învinuire de către procurorii anticorupţie pentru şantaj, trafic de influenţă şi instigare la abuz în serviciu contra intereselor publice, infracţtiuni săvârşite pentru protejarea unor interlopi, spun surse judiciare.

Sursa: România Liberă

Răspuns la Procurorul şef din Slobozia, petrecere cu interlopi şi Adi Minune

  1. anonim

    astia din justietie au o problema grava cu interlopii . De aceea au facut jafdul bugetul tarii pentru ca ia sustinut interlopii.

     

Adaugă un Comentariu

*