Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 9, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Profesoara proxenetă a ajuns după gratii

Profesoara proxenetă a ajuns după gratii 

Vila din Răzvad, unde erau sechestrate minorele, se afla în atenţia Poliţiei de mai multă vreme. Până şi oamenii din sat şuşoteau între ei că acolo nu se petrec lucruri tocmai curate, fapt care s-a adeverit. Casa făcea parte dintr-o schemă a prostituţiei şi traficului de droguri transfrontaliere. Cel care conducea din umbră filiera se numeşte Daniel Bucur şi avea afaceri în Castellon – Spania.

„Din acest grup fac parte 12 persoane. Am identificat ca victime 7 minore cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani. În data de 25 aprilie 2012 am efectuat percheziţii la domiciliile inculpaţilor. Am dispus reţinerea unei părţi din inculpaţi şi la acest moment, Tribunalul Dâmboviţa a dispus arestarea preventivă a 7 dintre inculpaţi. Ca şi mod de lucru, tinerele erau racolate, erau forţate la un moment dat să consume droguri, până li se crea o dependenţă, obţinându-se un control suplimentar asupra lor, pentru a fi fiorţate să practice prostituţia”, a declarat Mihai Mihăilă, procuror DIICOT Dâmboviţa.

Grav este că din reţeaua care racola minore făcea parte şi o profesoară de la Grupul Şcolar Auto Târgovişte. Rolul acesteia era de a găsi clienţi pentru fetele sechestrate la Răzvad şi de a momi alte credule dornice de o viaţă mai bună. Se pare că tinerelor li se administrau forţat droguri până li se crea o stare de dependenţă. Practic, bietele fete îşi pierduseră luciditatea.

„Profesoara avea rolul de a racola tinere pentru practicarea prostituţiei, de a le aduce clienţi de o anumită factură şi de a le transporta pe fete pentru practicarea prostituţiei”, a mai spus Mihai Mihăilă.

Şapte dintre membrii grupării, printre care şi profesoara de franceză, au ajuns după gratii pentru 29 de zile.

Adaugă un Comentariu

*