Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, februarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PROFESORII RISCĂ DOSAR PENAL PENTRU EVAZIUNE FISCALĂ! Din 5.354 de dascăli dâmboviţeni, doar 24 au declarat meditaţiile. VEZI VIDEO!

PROFESORII RISCĂ DOSAR PENAL PENTRU EVAZIUNE FISCALĂ! Din 5.354 de dascăli dâmboviţeni, doar 24 au declarat meditaţiile. VEZI VIDEO! 

finante dambovita

Conform legislaţiei româneşti, orice activitate generatoare de venit trebuie declarată la Finanţe, pentru ca statul să-şi ia partea. Toţi cei care „omit” să meargă la Fisc riscă să fie cercetaţi pentru evaziune fiscală. Este şi cazul profesorilor, care ţin ore de meditaţii în particular.

În Dâmboviţa, evaziunea fiscală în acest domeniu pare să fie în floare din moment ce, din 5.354 de cadre didactice înregistrate în învăţământul preuniversitar, doar 24 au fost înregistrate la Finanţe ca meditatori în anul 2012. De pe urma acestora, statul a încasat aproximativ 24.000 de lei drept impozit, stabilit anual în baza unei norme de venit.

De precizat că materiile cele mai căutate, când vine vorba de meditaţii, sunt: matematica, limba română, limbile străine, dar şi istoria şi geografia, toate fiind discipline de examen. Preţul unei şedinţe de două ore variază între 20 şi 40 de lei.

VEZI VIDEO

Răspuns la PROFESORII RISCĂ DOSAR PENAL PENTRU EVAZIUNE FISCALĂ! Din 5.354 de dascăli dâmboviţeni, doar 24 au declarat meditaţiile. VEZI VIDEO!

  1. Cosmin

    Unde mai este istoria si geografia materie de examen????

     

Adaugă un Comentariu

*