Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PROFEŢIE: Nostradamus a avertizat că Rusia va distruge România!

PROFEŢIE: Nostradamus a avertizat că Rusia va distruge România! 

Foto: ziarulatac.ro

Într-unul dintre catrenele celebrului profet se face referire atât la ţara noastră cât şi la cel de al treilea război mondial, potrivit jurnalul.ro.

“Amas s’approche venant d’Esclavonie
L’Olestant vieux câte ruinera
Fort desolee vera să Romainie
Puis la grand flamme estaindre ne scaura”, a scris Nostradamus.

În traducere, aceasta ar suna cam aşa:
“Din Rusia se apropie în masă.
Distrugătorul va ruina acel oraş,
Violenta distrugere “Românie” va suferi,
Astfel, flăcările Marelui Război ne mai putând fi oprite”.

Lucrarea lui Vlaicu Ionescu un cunoscut decriptolog al lui Nostradamus nu a făcut lumină în cazul folosirii numelui ţării noastre “Romainie” în Centurii.

„Acest catren vrea să ne atragă atenţia că următorul război mondial îl va începe Rusia ce va invada ţările vecine de le vest care au aderat la NATO. Simplă greşeală de ortografie sau nu, România este ţinta unui atac violent din partea vecinilor care de la est care au subjugat-o aproape 50 de ani! Interesant este că acest război va începe numai după ce România o să fie la pământ din punct de vedere economic şi politic. Atunci focurile unui nou război mondial nu o să mai fie oprite şi iadul se va dezlănţui pe Pământ”.

Foto: realitatea.net

Foto: realitatea.net

Nostradamus, născut Michel de Nostredame (1503 – 1566), a fost un farmacist de origine franceză care a anticipat o serie de profeții și le-a publicat într-o carte de renume mondial denumită “Profețiile”. Prima ediție a cărții l-a făcut deja celebru la 11 ani înainte de a muri. De atunci, Nostradamus și cartea sa au fost folosite pentru a prezice numeroase evenimente mondiale, cu sute de ani înainte ca acestea au avut loc.

Adaugă un Comentariu

*