Știri, Muntenia-Sud, România|marți, mai 11, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PROFEŢIE: Pământul se va zgudui timp de 8 ore, într-o noapte friguroasă

PROFEŢIE: Pământul se va zgudui timp de 8 ore, într-o noapte friguroasă 

Sursa foto: wikimedia.org

Cele trei secrete de la Fátima reprezintă o serie de viziuni și profeții care ar fi avut loc ca urmare a apariției Fecioarei Maria în fața a trei tineri păstori portughezi, Lucia Santos și verișorii ei – Jacinta și Francisco Marto, începând cu data de 13 mai 1917. Potrivit interpretării catolice oficiale – scrie wikipedia.org, secretele implică descrierea iadului, Primul şi al Doilea Război Mondial şi încercarea de asasinare a Papei Ioan Paul al II-lea.

Două dintre secrete au fost descoperite în 1941 într-un document scris de Lucia, la cererea lui José da Silva, Episcopul de Leiria. Cel de-al treilea secret a fost sigilat într-un plic care nu trebuia deschis până în 1960, fiindcă abia atunci, spunea Lucia, textul va apărea mai clar. La începutul anilor 1960, în loc să publice al treilea secret, Vaticanul a anunţat presa că ar fi mai bine ca acesta să rămână mereu sub sigiliu. După anunţ, s-au produs multe speculaţii despre conţinutul secretului.

Potrivit realitatea.net, acum, se vorbeşte că într-o noapte friguroasă, cu doar 10 minute înainte de miezul nopţii, un cutremur major va zgudui Pământul preţ de 8 ore. Axa planetei se va înclina şi o obscuritate înfricoşătoare va pune stăpânire asupra planetei timp de 3 zile. Următorul semn, care va declanşa şi Apocalipsa, va fi asasinarea unui bărbat de nivel înalt. Atunci un război nuclear, aşa cum nimeni nu îşi poate imagina, se va declanşa. În urma Apocalipsei, două treimi dintre oameni vor muri în primele trei zile.

Adaugă un Comentariu

*