Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, septembrie 28, 2022
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » PROGRAM: 6.000 de liceeni învaţă primii paşi spre lansarea unei companii reale

PROGRAM: 6.000 de liceeni învaţă primii paşi spre lansarea unei companii reale 

antreprenor

Junior Achievement România şi Citi Foundation implementează un proiect cu puternic impact social, în sprijinul elevilor, care sunt ajutaţi să-şi dezvolte competenţele antreprenoriale prin învăţare interactivă, complementară curriculei teoretice obişnuite.

Vor beneficia de acest program gratuit peste 6.000 de liceeni, care au oportunitatea de a înţelege cum funcţionează o companie, cum se identifică un produs sau un serviciu cu potențial pe piață, cum se construiește un plan de afaceri, făcând astfel primii pași spre lansarea unei companii reale.

”La nivel global, aproximativ 75 de milioane de tineri sunt în cautarea unei cariere potrivite. Pentru a-şi spori şansele în competiţia pentru oportunităţi economice şi pentru a avea succes în economia secolului 21, aceşti tineri au nevoie de un mix de educaţie, angajabilitate, spirit antreprenorial şi abilitaţi de leadership. Prin parteneriatul de peste 15 ani cu Junior Achievement, ne păstram angajamentul de a pregăti noua generaţie din România pentru succes pe o piaţă din ce în ce mai competitivă”, a spus Tibor Pandi – director General Citi România.

În judeţul Dâmboviţa, au fost incluşi în Programul „Pathways to Progress” peste 200 de elevi de la Colegiul Național „I.L. Caragiale” din municipiul Moreni.

Adaugă un Comentariu

*