Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 25, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DECIZIE: La PSD Dâmbovița, vara asta se poartă audiențele în teritoriu!

DECIZIE: La PSD Dâmbovița, vara asta se poartă audiențele în teritoriu! 

claudia gilia

Biroul Permanent Județean al PSD Dâmbovița, întrunit la sfârșitul săptămânii trecute, a decis să fructifice la maximum, din punct de vedere politic, perioada de vară. În acest sens, pe lângă acțiunea de analiză și consolidare a organizațiilor, începută de mai multe luni, urmează să se demareze un amplu program de audiențe atât la sediul partidului, cât și în teritoriu.

La Târgoviște, se vor întâlni cu oamenii liderii care ocupă cele mai înalte funcții în administrația locală și județeană: Claudia Gilia, Alin Manole (vicepreședinți CJ Dâmbovița), Cristian Daniel Stan (primar Târgoviște), Monica Ilie și Cătălin Rădulescu (viceprimari Târgoviște).

În județ, audiențele vor fi acordate de parlamentarii social-democrați și de cei doi vicepreședinți CJD, Claudia Gilia și Alin Manole, și se vor ține în toate orașele, precum și la cabinetele deschise de deputații și senatorii PSD de Dâmbovița.

Claudia Gilia a precizat astăzi că președintele Adrian Țuțuianu, recent numit ministru al Apărării Naționale, este, contrar zvonurilor apărute, la fel de implicat ca și până acum în activitatea PSD Dâmbovița, organizație pe care o conduce cu rezultate remarcabile din 2012.

„Vom rămâne județ fanion la nivel național. Ne vom face treaba atât în funcțiile administrative pe care le deținem, cât și în relația cu cetățenii. Suntem prezenți permanent în teritoriu. Suntem preocupați de întărirea PSD, cel mai serios și responsabil partid politic din România”, a declarat Claudia Gilia – președinta Organizației de Femei a PSD Dâmbovița.

Răspuns la DECIZIE: La PSD Dâmbovița, vara asta se poartă audiențele în teritoriu!

  1. florin

    Păi dacă credeți că veți mai putea păcăli oamenii cu aceleași promisiuni pe care nu le-ați onorat eu cred că voi chiar subextimați oamenii din Dâmbovița!!

     

Adaugă un Comentariu

*