Știri, Muntenia-Sud, România|luni, aprilie 23, 2018
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » GUVERN: Abia eliminat, timbrul de mediu ar putea fi reintrodus sub altă formă!

GUVERN: Abia eliminat, timbrul de mediu ar putea fi reintrodus sub altă formă! 

Daniel Constantin - vicepremier şi ministru al Mediului (Sursa foto: gov.ro)

Ministrul Mediului, Daniel Constantin, a declarat, duminică, într-o emisiune Digi24, că Guvernul caută soluţii pentru a înlocui timbrul de mediu, una dintre cele 102 taxe nefiscale eliminate de Legea Dragnea, pentru a stimula producţia internă de autoturisme – relatează Mediafax. Vicepremierul Daniel Constantin a mai declarat că, începând din 2018, ar putea fi introdus un impozit diferenţiat pentru anumite categorii de venituri.

„Există o discuţie ca din 2018 să se vină cu acea impozitare în funcţie de veniturile pe care le au cetăţenii. Asta este o discuţie pe care o vom avea la momentul respectiv. Cota unică rămâne, dar sunt alte forme, pentru alte tipuri de venituri, care se vor lua în calcul”, a spus Daniel Constantin a Digi24.

Răspuns la GUVERN: Abia eliminat, timbrul de mediu ar putea fi reintrodus sub altă formă!

 1. moshu49

  mă așteptam să vină și perioada cînd degringolada îi va cuprinde, dar nici așa de repede că nici colțul ierbii nu a dat.
  ultima bombă a premierului din Kiseleff, condamnatul penal cu suspendare, este că a descoperit o gaură la buget de fo 10 – 14 mld de lei, moștenită de la guvernul Soros – Cioloș (în termeni militari, „pregătire de artilerie”).
  măi, să fie! vă dați seama ce urmează?
  cît de bine o să ne fie și la vară cald? :(

   

Adaugă un Comentariu

*