Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 19, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » PROIECT: CS Târgovişte caută campioni în toate şcolile din judeţul Dâmboviţa!

PROIECT: CS Târgovişte caută campioni în toate şcolile din judeţul Dâmboviţa! 

sorin ion - ciprian prisacaru

Clubul Sportiv Târgovişte pare să fii intrat într-o nouă eră, începând din această toamnă. După ce şi-a îmbunătăţit substanţial capitolul imagine, clubul condus de Ciprian Prisăcaru a demarat, astăzi, campania „Se caută campioni!”, prin care se încearcă atragerea copiilor din şcolile dâmboviţene spre sportul de performanţă.

Acest proiect se va derula pe o perioadă de 30 de zile, timp în care antrenorii CS-ului vor merge în instituţiile de învăţământ din municipiu şi judeţ, pentru a prezenta detaliat oferta clubului târgoviştean tuturor copiilor. Partenerul de încredere al CS-ului în această campanie va fi Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa.

În cadrul conferinţei de presă organizată de clubul târgoviştean, prof. Sorin Ion, inspectorul şcolar general, a precizat că această acţiune este una binevenit în şcolile dâmboviţene.

„Suntem alături de mişcarea sportivă din Dâmboviţa. Ne-am alăturat cu plăcere acestui proiect interesant şi sper ca, după campania de selecţie, să ajungem în postura de a spune că s-au găsit viitorii campioni. Sunt convins că acţiunea va fi una benefică şi că va ajunge la scopul propus”.

În schimb, după această campanie, clubul târgoviştean vizează să atragă cât mai mulţi copii din şcolilele dâmboviţene spre sportul de performanţă, indiferent de disciplina pe care o vor alege.

„E nevoie ca noi, cluburile, să mergem către copii. Dacă alte cluburi nu au făcut-o, am decis ca CS Târgovişte să facă acest lucru. Sunt multe pericole care îi ţin pe copii departe de activităţile sportive. Sperăm ca această campanie să beneficieze de sprijinul tuturor factorilor implicaţi. Târgoviştea şi judeţul Dâmboviţa sunt bazine importante de selecţie pentru orice disciplină sportivă”, a menţionat directorul de la CS, Ciprian Prisăcaru.

Potrivit conducătorului principal al clubului de pe strada Câmpulung, CS Târgovişte va suporta tot ce înseamnă pregătirea copiilor.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*