Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, noiembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » PROIECT: Nucetul va avea echipă de fotbal feminin

PROIECT: Nucetul va avea echipă de fotbal feminin 

fotbal feminin

Judeţul Dâmboviţa va avea din acest an o nouă echipă de fotbal feminin. Pe lângă CSŞ Târgovişte, judeţul nostru va fi reprezentat la nivel naţional în noul sezon şi de Grupul Şcolar Agricol Nucet. Iniţiativa noului proiect fotbalistic a aparţinut antrenorului Dan Dumitru, cel care dispune de sprijin total din partea lui Constantin Gherghe, directorul liceului din localitate. Mai mult ca sigur, echipa va fi înscrisă în Liga I, ultimul eşalon al fotbalul feminin românesc.

„Ne bucurăm foarte mult că am putut pune pe picioare acest proiect. Totul a pornit de la ideea de a forma clase mixte de fotbal la liceul nostru. În momentul de faţă echipa, pe care o vom înscrie în Liga I, este formată din 18 jucătoare din Nucet şi Cazaci”, ne-a declarat Dan Dumitru.

Pentru început, noua echipă a Nucetului participă la un turneu amical organizat de forul naţional de fotbal la Braşov, în perioada 13-15 iunie. La întrecerea ce va avea ca scop „dezvoltarea fotbalului feminin în România”, GŞA Nucet deplasează pe un lot de junioare născute în anul 2000 şi mai mici.

Ionuţ Parghel

Răspuns la PROIECT: Nucetul va avea echipă de fotbal feminin

  1. Nicolae Nicolae

    Ma bucur foarte mult pentru aceasta initiativa,si sant convins ca domnul director Gherghe va acorda tot sprijinul in acest sens,

     

Adaugă un Comentariu

*