Știri, Muntenia-Sud, România|marți, decembrie 10, 2019
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » PROIECT: Primăria Târgovişte a promovat muzeele din oraş după modelul european

PROIECT: Primăria Târgovişte a promovat muzeele din oraş după modelul european 

Sursa foto: muzeetargoviste.ro

Primăria Târgovişte a organizat, marţi – 22 decembrie 2015, conferinţa care marchează încheierea proiectului ce a avut ca scop promovarea turistică a muzeelor din municipiu. Fondurile au fost asigurare în procent de 98% din bugetul Uniunii Europene, prin Programul Operaţional Regional. Valoarea totală a proiectului a fost 293.136 lei.

Au fost tipărite pliante, postere, fluturaşi de promovare, albume foto. De asemenea, a fost realizată o pagină web – muzeetargoviste.ro – s-a întocmit un studiu de fundamentare istorico-ştiinţific despre muzeele şi casele memoriale şi a fost elaborată o enciclopedie turistică.

promovare muzee

Materialele publicitare editate, a precizat primarul interimar Cristian Daniel Stan, au fost distribuite către public, în special în cadrul târgurilor tematice organizate la nivel naţional.

Au fost cuprinse în acest proiect şapte muzee şi case memoriale, după cum urmează: Muzeul de Artă, Muzeul de Istorie, Muzeul Poliţiei Române, Muzeul Scriitorilor Dâmboviţeni, Muzeul Tiparului şi al Cărţii Vechi Româneşti, Muzeul „Vasile Blendea” şi Casa Atelier „Gheorghe Petraşcu”.

Adaugă un Comentariu

*