Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 18, 2022
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » PROIECT: Primăria Târgovişte majorează cu 500% impozitele aferente imobilelor abandonate!

PROIECT: Primăria Târgovişte majorează cu 500% impozitele aferente imobilelor abandonate! 

Sursa foto: Facebook Daniel Cristian Stan

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Daniel Stan, a iniţiat un proiect de hotărâre care vizează majorarea cu 500% a impozitului aferent imobilelor aflate în stare avansată de degradare, insalubre sau abandonate. Consilierii locali trebuie să se pronunţe pe această temă în şedinţa ordinară de lucru din data de 29 ianuarie 2018.

„Printre imobilele care vor fi supuse noului impozit, se numară si clădirea fostului restaurant Brotacei, fostul sediu al Institutului Judeţean de Proiectări, clădirea deţinută de Compania Naţională Poşta Româna pe strada Gării, terenul aferent fostei Case Dâmboviţene, dar şi alte imobile aflate în stare de degradare şi care reprezintă un pericol pentru cetăţeni sau sunt adevărate focare de infecţie. Precizez ca toţi proprietarii acestor clădiri au primit în prealabil somaţii, fără însă a lua măsurile necesare de reabilitare”, explică edilul Cristian Daniel Stan.

Adaugă un Comentariu

*