Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, martie 28, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » PROIECT: Primăria Târgovişte şi FRF vor construi un teren de fotbal la Complexul de Natație

PROIECT: Primăria Târgovişte şi FRF vor construi un teren de fotbal la Complexul de Natație 

complex-natatie-targoviste

Complexul Turistic de Natație din Târgoviște ar putea beneficia în acest an de un teren de fotbal de dimensiuni normale. Primăria Târgoviște şi Federația Română de Fotbal au în plan să construiască în apropierea bazinului olimpic un teren de antrenament, care va fi cel mai probabil sintetic.

“Pe zona infrastructurii sportive, la Complexul Turistic de Natație vrem să punem bazele unui teren de fotbal, alături de FRF. Acesta va fi construit de forul național de fotbal, iar noi vom pune la dispoziție terenul și alte materiale”, a declarat Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

Amenajarea unui astfel de teren va ajuta foarte mult, în perioada de iarnă, activitatea Chindiei Târgoviște, dar și a altor echipe dâmbovițene și nu numai. Mai mult, lângă Complexul Turistic de Natație, municipalitatea și-a propus să ridice și o sală de sport care va fi benefică sportivilor dâmbovițeni. În zona complexului, de asemenea, se are în vedere și construcția unui hotel, pe baza unui parteneriat public-privat, cu un potențial partener de investiții.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*