Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 3, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » PROMISIUNE: Oraşul Moreni va avea în sfârşit faţă de municipiu

PROMISIUNE: Oraşul Moreni va avea în sfârşit faţă de municipiu 

constantin dinu, primar moreni

Municipiul Moreni din judeţul Dâmboviţa se află pe drumul cel bun, după cum a prezentat situaţia socio-economică primarul Constantin Dinu. Toate proiectele aflate în curs de derulare vor fi duse la bun sfârşit şi, ce este mai important, nu vor exista corecţii financiare la investiţiile realizate prin fonduri europene.

În viitorul apropiat, Moreniul va dispune de un bazin olimpic de înot şi o sală de sport. De asemenea, se are în vedere construirea unei şosele de centură a municipiului, care să elimine traficul greu din zona de oraş. După definitivarea extinderii reţelei de apă, peste 95% din gospodăriile de pe teritoriul Moreniului vor fi racordate la conducta de apă potabilă.

Clădirile publice şi private care nu mai răspund unor cerinţe estetice în ton cu statutul de municipiu printr-un program de finanţare vor fi reabilitate. Spitalul va intra într-un amplu program de modernizare şi dotare cu tehnică medicală de ultimă generaţie.

Constantin Dinu are în vedere, în mod deosebit, crearea de locuri de muncă pentru morenarii loviţi în ultimii ani de şomaj. Primăria urmează să devină acţionar al Parcului Industrial Moreni printr-un aport de 20 de hectare de teren, ce va fi folosit pentru amenajarea unor capacităţi de producţie.

Adaugă un Comentariu

*