Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, mai 31, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » PROMOŢII: Cumpără inteligent! Reduceri fabuloase la Ploiești Shopping City

PROMOŢII: Cumpără inteligent! Reduceri fabuloase la Ploiești Shopping City 

Print

În perioada 7 – 9 august, Ploiești Shopping City vă provoacă să cumpăraţi inteligent, profitând de cele mai bune promoţii ale acestei veri. Reducerile finale se aplică la o varietate de produse, de la articole de îmbrăcăminte, la accesorii, pantofi, decoraţiuni, electronice şi electrocasnice şi produse de beauty.

Surprize pentru vizitatori în weekend

Centrul comercial a pregătit şi o serie de surprize pentru cei ce aleg să îi treacă pragul în acest weekend. Doamnele şi domnişoarele pot profita de make-up şi sfaturi de beauty oferite în mod gratuit de către partenerii evenimentului, Sephora, Douglas, Marionnaud şi Yves Rocher. În plus, Ploieşti Shopping City le va răsfăţa şi cu cele mai hot trenduri ale verii: tatuaje temporare metalice, împletituri şi coroniţe din flori. Activităţile vor avea loc vineri, între orele 16:00 – 19:00 şi sâmbătă și duminică în intervalul orar va fi 13:00-19:00.

Nici cei mici nu au fost uitaţi. Piticii pot participa sâmbătă şi duminică, între orele 12:00 – 16:00 la ateliere de creaţie şi pictură, activităţi de săpat în nisip după fosile de dinozauri şi fotografii la panoul cu dinozaurii preferaţi.

Shopping şi premii instant

Până pe 30 august, clienţii celui mai mare mall din Prahova vor fi recompensaţi cu premii-instant la cumpărături de peste 200 lei. Cei mai norocoşi dintre ei vor avea ocazia să câştige premiul săptămânal: un weekend pentru toată familia la Dino Parc (pachet complet constând în cazare şi acces în parcul tematic).

Adaugă un Comentariu

*