Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 15, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » PROPUNERE: Primarii vor şi ei pensii speciale! I-or susţine parlamentarii?

PROPUNERE: Primarii vor şi ei pensii speciale! I-or susţine parlamentarii? 

dorinel soare

Primarul comunei Niculeşti, din judeţul Dâmboviţa, deşi avea o problemă de sănătate vizibilă, a ţinut, ca un soldat credincios partidului, să fie prezent la şedinţa Ligii Aleşilor Locali PSD. Dorinel Soare nu şi-a pierdut vehemenţa susţinerii unor modificări legislative favorabile primarilor, chiar dacă era jenat vizibil de gulerul cervical din jurul gâtului.

Edilul de Niculeşti, care este şi preşedinte al Asociaţiei Comunelor din România – Filiala Dâmboviţa, şi-a exprimat din nou dorinţa ca statul să asigure, după modelul parlamentarilor, pensii speciale şi primarilor, în funcţie de numărul de mandate exercitate.

A mai remarcat edilul că ceva nu este în regulă la PSD. Că nu există reacţie la unele probleme grave care pun în pericol democraţia, unitatea partidului, viitorul guvernării. Primarul de la Niculeşti vrea ca membrii PSD, de sus şi până jos, să nu mai tacă atunci când un reprezentant al lor este încolţit de anchetatori, să existe solidaritate, măcar sprijin moral. Soare i-a criticat şi pe demnitarii partidului care merg pe la televiziuni, la diferite întâlniri. Îi vede inhibaţi, temători, mai mult cu capul în nisip.

4 Răspunsuri la PROPUNERE: Primarii vor şi ei pensii speciale! I-or susţine parlamentarii?

 1. moshu49

  da’ un loc de veci „special” n’ar fi mai util?
  de ce, mă, (şi) pensia ta să fie mai „specială” ca pensia mea? :(

   
  • costea

   Pai tu nu furi ca el. E special

    
 2. costea

  Nu va ajunge cât furați .ar trebui dar la fiecare mandat sa va faca control va gasit cu nereguli toata averea confiscată si luată si pensia de drept.

   
 3. Marian

  Bravo tovarase primar pesedist(comunist).Daca tot vrei pensii speciale ca si maimutoii din Parlament,nu te-ai gandit si din banii cui o sa le primiti?De la „prostii”de contribuabili pe care i-ati FURAT permanent si in timpul mandatelor,asa-i? Sa-ti mai spun ceva ce crezi tu ca „prostii”nu stiu;voi si primariile in care sunteti atotputernici si mai presus de lege platiti ca orice salariat CAS,iar la implinirea varstei de pensionre perioada in care ati fost ce ati fost se ia in calcul la stabilirea pensiei.Daca mai ai un dram de constiinta fa un lingur lucru:
  Taci,taci si multumeste-te cu atat cat ai furat pana acum si roaga-l pe cel de sus sa te fereasca de DNA.RUSINE,RUSINE sa va fie!

   

Adaugă un Comentariu

*