Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » PROVOCARE: Campionatul Naţional de Turism Sportiv Ştafeta Munţilor 2016

PROVOCARE: Campionatul Naţional de Turism Sportiv Ştafeta Munţilor 2016 

Sursa foto: Asociaţia de Turism Gaşka

În perioada 15 – 17 iulie 2016, se va desfăşura în Munţii Bucegi, cu punct de pornire comuna Bran, judeţul Braşov, cea de-a treia etapă a concursului de turism sportiv „Trofeul Munţilor”, organizat de Asociaţia de Turism Gaşka București.

Competiţia, pe echipe, va avea următoarele probe: raid montan (parcurgerea într-un anumit interval de timp a unui traseu montan din zonă); orientare turistică; escaladă; cultural; probe surpriză. Câştigătorii concursului vor primi premii constând în: diplome, cupe, medalii, tricouri şi echipament montan.

La concurs poate lua parte oricine, participarea fiind gratuită. Înscrierea, pe echipe şi pe categorii de concurs, se poate face până în ziua începerii competiţiei, la cortul organizatorilor, înaintea şedinţei tehnice, iar participarea se face pe propria răspundere. Regulamentul concursului poate fi găsit pe www.stafetamuntilor.ro.

Asociaţia de Turism Gaşka reuneşte membri cu exprienţă în turismul montan şi are ca scop promovarea turismului, a posibilităţilor sănătoase de petrecere a timpului liber şi, nu în ultimul rând, a importanţei protecţiei mediului.

Adaugă un Comentariu

*